/Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe2018-09-14T23:03:45+00:00

BABAGAN AWAKE DHEWE

Flodeal Inc. punika Produsèn lan exporter Alam Stones saka India. ing Flodeal, kita wis watu dimensi ayu kayata granit, marmer, sandstone lan slate watu. Flodeal wis negara saka tanduran seni dumunung ing Udaipur lan Bangalore kanggo nggawe kualitas marmer, granit lan sandstone slabs lan kothak.

Kita dirancang khusus mesin kanggo nggawe watu ngomong. Granit lan Marble sing Cut karo tliti kanggo nambah kaendahan watu kuwi. Kita saestu pracaya ing daya transformative saka pasemon lan desain lan kemampuan kanggo menakake komunikasi, elevate pengalaman, melu lan inspirasi nang endi-endi.

desain apik lan sesambetan apik teka saka collaboration. Kita lagi bungah kanggo miwiti dialog visual, mangerteni sampeyan, lan nggawe soko ayu bebarengan.

quarries

We operate quarries saka Putih Marble in Rajnagar area Rajasthan State, kang 60 KM adoh saka Udaipur City. The marmer putih diekspor kanggo negara kayata US, Canada, UK, Algeria, Libya, Morocco, Indonesia etc.

We operate Green quarry Marble in Udaipur. The marmer ijo iku salah siji saka Marbles paling misuwur ing India. quarry mrodhuksi macem-macem jinis marmer ijo kayata Forest Green Marble, marmer ijo kosong, Spider Green marmer.

Manufacturing

We mbukak pabrik specialized ing nglereni lan polishing marmer lan granit ing wilayah Udaipur. Produksi rata-rata punika 12000 kothak meter saka Marble lan 12000 kothak meter saka Granite. We mbukak pabrik specialized ing nglereni lan polishing saka Absolute Black granit ing Bangalore. We nggawe slabs lan headstone saka Absolute Black Granite lan Bahama Blue Granite. Produksi rata-rata punika 1600 kothak meter saka Absolute Black Granite lan 1500 kothak meter saka Bahama Blue saben sasi.

We mbukak pabrik specialized ing nglereni lan Processing saka Black Galaxy Granite in Kalna. Slabs lan kothak saka Black Galaxy granit sing digawe kene. Produksi saben materi iku 12000 kothak meter saka slabs lan 7000 kothak meter saka kothak granit.

Certification

pabrik Kita ISO 9001:2008 certified. We sing pemerintah dikenali Ekspor House lan Manufacturing Unit.