Popular Brown Granite Saka India

India ngasilake sawetara jinis granit coklat. The Brown Granite colored saka India sing digunakake kanggo nggawe jogan, menang Kitchen, lan andha. Brown is one of the most popular colors after the black granite to be used as Kitchen Countertops. We kudu macem-macem jinis Granite kasedhiya ing werna coklat, kang kita ngekspor lan sumber ing Local uga pasar Export.

Ingkang kalebet Popular Brown Granite saka India :

  • Tan Brown
  • Desert Brown
  • warung Brown
  • Fantasi Brown
  • rainforest Brown
  • lambang Brown
  • Gading Brown
  • Paradiso Bash
  • biru himalayan
  • Tiger Kulit

Tan Brown

Tan Brown Granite

Tan Brown Granite punika granit coklat murni paling dièkspor saka India. granit iki granit werna coklat lan tan. Quarries saka Tan Brown dumunung ing Negara India Telangana. Iku banget migunani kanggo jogan, wall panel lan Kitchen Countertops. Sampeyan uga bisa semangat granit iki kanggo nggunakake minangka trotoar ing ruangan wilayah lan tembok panel.

Desert Brown

Desert Brown punika granit awet lan ayu saka Negara Rajasthan. Flodeal punika Produsèn lan exporter saka Gurun coklat saka India. Sampeyan bisa nggunakake granit iki ing project gedhe, jogan, monumen, Tabel menang lan windows sill. You can also use the flamed desert brown in flooring near the sideways of swimming pool as a nonslippery material.

warung Brown

Warung Brown granit fitur mbandingake saka kalebu warung coklat lan coklat. Saiki kasedhiya ing loro kothak lan slabs lan dianjurake kanggo kabèh proyèk-proyèk komersial lan omah kalebu jogan, tembok, lan countertops. We sing anjog exporter Kopi Brown saka India.

Fantasi Brown

Fantasi Brown Marble Granite

Fantasy Brown Granite or Sometimes also called as Fantasy Brown Granite is one of the first choices for Kitchen Countertops for many homeowners. Quarries granit iki ana ing negara Rajasthan. We ngèkspor Fantasy Brown Granite ajeg kanggo negara.

rainforest Brown

Rainforest Brown Marble

The Rainforest Brown Granite vena sugih meh podo lan entanglement nggandhol vines lan cabang. A muni latar mburi korek perjuangan kanggo break liwat godhong-godhongan enom nglukis coklat. The Rainforest Brown quarries ing Negara Rajasthan India. This is popular in The United State, Eropah, Timur Tengah, lan pasar Ekspor Afrika Utara.

lambang Brown

Lambang Brown punika granit coklat peteng saka India. granit iki nduweni basis coklat peteng karo kembang cilik ing pola. Iku jenis granit kurang. The Icon Brown Granite banget apik kanggo nggunakake ing Kitchen Countertops, Flooring lan tembok panel. We are Supplier lan exporter saka Lambang Brown Granite in Slab, Kothak lan ukuran Countertop.

Gading Brown

Gading Brown Granite punika granit werna ibas lan gadhing saka India. Ing latar mburi Gading coklat iku ibas utawa Gading werna karo vena coklat lan mega pinkish Golden. Iki uga disebut Sivakashi Gading lan Siva Gold granit. We are Produsèn lan Used Gading Brown saka India.

Paradiso Bash

Paradiso Bash is an artistic Indian granite with shades of brown, emas lan werna abu-abu vena. Iku pilihan sampurna kanggo counters pawon, Vanities jedhing lan liyane. Salajengipun, iku uga digunakake ing nggawe monumen lan Memorials. Sampeyan bisa ngimpor Paradiso Bash Granite ing kothak Slab lan wangun Countertop saka kita.

himalayan Blue

Himalayan Blue Granite punika Brown lan granit biru saka India. Granit sanget kuwat lan awet materi. Iku bisa kanggo ewu taun tanpa masalah. Efesus utama granit iki sing flooring, monumen, Memorials, slants, pawon countertops lan tembok panel. We gawé lan ngèkspor kualitas Himalayan Blue Granite kanggo negara ing papan, kothak lan ukuran countertop.

Tiger Kulit

Tiger Kulit Granite

Tigerskin punika granit abang lan coklat saka India. Quarries saka materi iki ana ing negara Rajasthan. granit Iki banget awet lan materi hard, kang biasane digunakake minangka Kitchen menang jogan lan tembok panel. We sing exporter lan Produsèn saka anjog Tiger Kulit Granite saka India.

The Flodeal Marble lan Granite perusahaan iku sawijining perusahaan anjog lan supplier of Brown Granite saka India. We Pabrik lan ngekspor granites iki ing papan, kothak lan Countertops Kitchen. Kita uga bisa Wiki granit coklat.

2018-09-10T11:46:05+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: