20 Popular Indian Stone Natural ing Polandia

Golek Granite Indian paling populer, Marble, lan Sandstone populer ing Polandia.

Poland pasar populer kanggo Granite Indian, sandstone & Exporters Marble. Polish Companies Import Indian Natural Stones ing rutin. -Quality High Granite Indian lan Marble sing pilihanipun disenengi kanggo pasar domestik Polandia. Watu alam saka India sing digunakake kanggo jogan, Countertops Kitchen, Memorials lan kanggo proyek ing Polandia. Sampeyan bisa nemokake ngisor Natural Stones saka India kang populer ing pasar Poland :

Granit Indian

  • Langkawi Cream
  • Cream kolonial
  • Colonial Gold
  • grey Iberico
  • Indian Black
  • Gading Brown
  • Multicolor India
  • New Imperial Red
  • New Kashmir Putih
  • Orion Blue
  • Kali Putih
  • star Galaxy
  • Surf Green
  • Tan Brown
  • Viscount Putih

Indian Marble

  • Brown Rainforest
  • Green Rainforest
  • Golden Rainforest
  • ijo Guatemala

Sandstone Indian

  • teak
  • Rainbow

Granit Indian Popular in Market Poland

India misuwur tumrap granit kualitas. India punika exporter paling gedhé Granit ing donya. Poland impor ewu wadhah granit saka India. Granit saka India terjangkau lan premium kualitas. We are Produsèn lan exporter Granit Indian. We nggawe Slabs, kothak, Countertops, lan Memorials ing macem-macem jinis Granite saka India. Ngisor iki Brief introduksi saka sawetara saka Granites Indian, kang populer ing Market Poland.

Langkawi Cream

Langkawi Cream Granite

Langkawi Cream granit punika granit awet karo latar krim jero lan vena rodo peteng coklat lan grays. The Cream bisa nolak suhu pembekuan lan kabeh weather loropaken.

Sampeyan bisa nggunakake granit premium iki nggae kualitas Kitchen Countertops lan Flooring. Iku menehi dipikir premium kanggo maksud apa dhuwur-mburi Kitchen modern.

Cream kolonial

Colonial Cream Granite

Colonial Cream uga werna granit krim saka India, kang populer ing pasar Poland. The Westin Cream iku sawijining bukti granit kuat kabeh-weather.

Sampeyan bisa nggunakake Colonial Cream Granite nggae Countertops Kitchen ayu, Flooring lan tembok panel. Iki werna krim granit premium lan menehi tutul premium marang Kitchen modern.

Colonial Gold

Colonial Gold granit punika granit awet saka India sing fitur sing latar mburi abu-abu ono krime karo flecks coklat lan werna abu-abu lan veining.

granit Golden ayu iki bisa digunakake ing proyèk njero ruangan ruangan lan. materi iki bisa metokake suhu pembekuan kanggo dangu. Iki uga materi becik kanggo nggawe menang Kitchen lan menang Work.

grey Iberico

Gris Ibrica Granite

Gris Iberico punika pasangan polish populer saka India Platinum Putih Granite. Luna Pearl yaiku jeneng liya saka granit putih iki saka India. Sampeyan bisa nggunakake granit awet lan kuwat iki nggae jogan biaya kurang-, Countertops Kitchen, wall panel, lan kothak backsplash. Iki granit kabeh-weather lan bisa metokake suhu pembekuan uga.

Indian Black Granite (peteng)

The Dark Black Granite utawa Absolute Black Granite iku pilihan populer kanggo Kitchen Countertops, Flooring lan tembok panel ing Polandia. Sampeyan bisa nggunakake granit peteng iki kanggo nggawe Kitchen, jubin, lan Memorials uga.

Gading Brown Granite

Gading Brown punika krim lan granit ibas karo coklat utawa coklat garnets colored lan vena. Iki liyane granit krim admired ing Polandia. Pola granit iki sampurna lan Gamelan. Countertops pawon lan jogan granit punika Highly salable ing pasar Polish.

Multicolor India Granite

The Multicolor India granit punika Red Multicolor granit. granit iki akeh banget digunakake ing pawon lan Funeral Memorials. granit iki nduweni basis abang karo pola wavy coklat lan ireng kabeh liwat papan.

New Imperial Red

New Imperial Red Granite

The New Imperial Red punika North Indian Granite, kang wis ditrimané apik banget ing Polandia. granit iki pilihan populer kanggo jogan lan panguburan Memorials. Saiki kasedhiya ing papan, kothak lan Kitchen countertops ukuran.

New Kashmir Putih

Kashmir Putih wis pilihan populer kanggo jogan, wall panel, backsplash lan countertops ing pasar Polish kanggo dangu. granit iki wis ditrimané sudhut ing Polandia. kothak, slabs, lan countertops roto misuwur Kashmir Putih Granite.

Orion Blue

Orion Blue iku sawijining jeneng alternatif kanggo Vizag Blue Granite. granit iki digunakake digunakake kanggo nggawe monumen panguburan lan Kitchen Countertops. granit iki awet lan ora fade ing langsung suryo srengenge lan suhu pembekuan.

Kali Putih

Kali putih iku Putih granit kualitas premium saka India. granit iki Ditampa banget uga ing pasar Polandia nggawe menang Kitchen elegan lan jogan premium. Iki bisa uga digunakake kanggo nggawe kothak backsplash lan tembok panel. The Granite sampeyan bisa tuku ing slabs lan kothak saka kita.

star Galaxy

Star Galaxy Granite utawa Black Galaxy Granite punika granit premium saka India, kang minangka materi populer kanggo Countertops Kitchen lan Flooring in Poland. materi nduweni latar ireng peteng karo salaka lan emas flecks.

Surf Green

Surf Green Granite

Surf Green punika granit cahya ijo saka India. granit iki nduweni latar mburi ijo semu kuning banget cahya karo ombak ngeculaké peteng ing pola. Iki apik banget kanggo Countertops Kitchen lan jogan.

Tan Brown

Tan Brown Granite

Tan Brown Granite iku salah siji sing paling populer Brown Granite saka India. Ing latar mburi granit iki coklat peteng karo Crystal colored semi ing pola. Iki digunakake kanggo nggawe menang Kitchen lan kualitas jogan premium.

Viscount Putih

Viscount putih utawa Viscon putih uga ditulis minangka Viskont Putih Granite in Poland. granit Iki salah siji saka granit werna putih paling digunakake ing Polandia. kothak, Slabs lan counters Kitchen saka Viscount putih wis entuk reputasi apik banget ing pasar Poland.

Marble Indian Popular in Market Poland

Kaya granit ing, Indian marbles are also a popular choice for flooring, wall panel, andha ing pasar Poland. The Marbles are used mainly for wall cladding and flooring. Nanging sampeyan bisa nggawe kualitas countertops saka marmer Indian uga. Salajengipun, Indian Marbles are unique in Color and Pattern, kang nambah kaendahan sembarang project omah utawa komersial. We nggawe slabs, kothak, Cut kanggo ukuran lan countertops ing Indian Marble. introduksi ringkes bab populer Indian Marble minangka ngisor:

Verde Guatemala Marble

Verde Guatemala iku marmer colored ijo ayu saka India. iki marmer ijo minangka materi banget awet lan kuwat. Butuh polishing banget. Sampeyan bisa nggunakake Verde Guatemala Marble kanggo Kitchen, Flooring lan tembok panel. Iki sumadhiya nèng kothak, slabs lan countertops ukuran Efesus beda.

Rainforest Green Marble

Iki watu Serpentine saka India. Iki mbokmenawa watu colored ijo paling ayu. Bidasar Ijo jeneng alternatif saka marmer iki. Wis cahya lan latar mburi ijo peteng karo Maroon lan vena colored coklat bagéyan saben liyane. Sampeyan bisa nggawe ayu Countertops Kitchen uga palin wall.

Bidasar Brown Marble

Brown Rainforest utawa Bidasar Brown marmer uga watu Serpentine lan quarried near Bidasar Green lan bahan Gold. marmer iki salah siji sing paling sought sawise watu werna coklat. Iki marmer coklat elegan lan ayu.

Rainforest Gold Marble

Rainforest Gold utawa Bidasar Gold marmer iki marmer colored Golden. Iki ngeculaké korek saka Bidasar Brown Marble. Nggunakake utama saka marmer iki menang Kitchen lan Wall panel. Iki uga marmer migunani kanggo andha lan kothak backsplash.

Importir Alam Stones biasane campur Marble Indian karo Sandstone Indian. Kombinasi loro materi banget apik kanggo Importers anyar. Kita bisa mbukak Indian Marble karo Sandstone Indian in One sing.

Sandstone Indian Popular in Poland

Indian Sandstones are durable, weatherproof lan bisa ngidinke suhu sembarang. watu-watu iki bisa ngidinke sembarang weather atos. We Produsèn lan kaca iki nduwé sandstone saka India, kanggo pasar Poland. Sampeyan bisa ngimpor kualitas Sandstone Indian saka kita. Kita bisa nyampur sandstones iki karo sawetara saka Marbles ayu, kang populer ing pasar Poland.

teak Sandstone

Teak iku werna emas sandstone kuning, kang digunakake ing jogan saka kolam renang lan ruangan. Wall panel lan Monumen sing utama Efesus saka sandstone iki saka India. slabs nglukis saka teak Sandstone digunakake kanggo nggawe Memorials panguburan. Iki sandstone banget awet lan weatherproof saka India.

Rainbow Sandstone

Rainbow Sandstone punika sandstone keropos multicolored saka India. Kaya jati ing, iku uga pilihan populer kanggo kolam renang lan jogan ruangan. Iki watu entheng banget lan gampang kanggo Cut. The Rainbow pamblokiran ana sing dipilih apik banget kanggo etuking, monumen, lan Memorials.

Indian Natural Stone wis entuk reputasi apik banget ing pasar Poland amarga kuwalitas awet lan ayu. Industri Stone Natural ing Polandia lan India iku kanthi pedunung amarga kebutuhan sing akeh banget ekonomi anyar. Sampeyan bisa tuku kabeh jinis Natural Stone saka India ing Flodeal inc. We Produsèn lan kaca meh saben jinis Natural Stone saka India.

2018-09-17T20:21:24+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: