5 Best flamed Black Granite

Flamed Black Granite

Sadurunge ngecek granit paling flamed, kita kudu ngerti apa murub?

Flaming proses kang ndadekake lumahing granit Rusty. Kita nggunakake slabs unpolished granit kanggo flamed nggunakake geni gas kanggo ngobong lumahing. A gas welding machine is used for burning the surface. The process of granite flaming looks like coloring the granite by high flame. Dicampur saka LPG lan oksigen generate geni karo panas dhuwur. Kombinasi loro gas nembus lumahing hard granit lan ndadekake Rusty dening kobong ing lumahing utami. Flaming uga rampung dening mesin otomatis kang duwe aplikasi padha kobong ing papan utawa kothak karo geni dhuwur kui saka LPG lan dicampur Oksigen.

Sawisé Flaming saka lumahing, it becomes rusty and nonslippery. We do flaming using special machinery as well as traditional methods. Asil loro jinis sing padha lan kita njaluk malah pagawean ing lumahing granit.

Akeh arsitek lan nggunakake Site flamed granit kanggo Kola nonslippery lan beda kanggo proyèk amba. Kola iki katon ayu ing granit.

Flamed granit sanget misuwur antarane tukang lan arsitek awit iku luwih seragam lan katon ayu ing Kola flamed. Ana akeh granites ireng kang bisa flamed nggunakake mesin otomatis lan tradhisional. Kene kita bakal nuduhake sampeyan paling 5 granit flamed.

Rajasthan Black

Flamed Rajasthan Black warna paling populer ing granit ing Kola flamed. granit Iki luwih murah tinimbang kabeh granit saka India. Ciri-ciri fisik granit iki wis becik kanggo pagawean pungkasan flamed. Iki granit peteng, kang njupuk Flaming apik banget. Iki granit mirah lan murub ing lumahing materi iki ora njupuk efforts ekstra. Sampeyan mung bisa ngobong granit iki nggunakake mesin dhasar. Iku katon ayu ing pavers flamed, jubin ruangan, lan tembok. Kita wis rampung sawetara proyèk flamed Rajasthan Black Granite ing Eropah lan Asia.

Black Galaxy

Black Galaxy uga pilihan populer kanggo granit flamed. granit Iki granit peteng kasedhiya ing India. Awit iku wis salaka lan specks Golden kabeh liwat lumahing, kita ora bisa ngadili pepeteng ing lumahing polesan. Nalika lumahing iki diobong metu materi banget peteng lan Rusty. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut ing interior uga aplikasi njaba. garis lancip ing Singidaken galaxy ing proses murub njaluk lumahing homogen karo specks Golden cilik lan materi peteng werna.

Absolute Black

Absolute Black iku sawijining materi larang, nanging akeh impurities saka Singidaken granit kosong iki ing proses Flaming. Iki granit banget hard lan njupuk waterjets khusus kanggo njaluk Flaming paling ing lumahing. Absolute lumahing Black flamed digunakake kanggo nggawe jubin ruangan, wall panel lan uga digunakake kanggo nggawe leathered countertops. Nalika nggunakake kulit abrasive ing lumahing granit flamed, menehi asil paling apik.

G20 Black

G20 ireng uga Granite Indian peteng karo lumahing kang njupuk Flaming apik. Ing titik gula saka Singidaken granit ayu sak murub lumahing lan katon kosong lan peteng sawise murub. Flamed G20 Black Granite kurang larang tinimbang granit absolut lan bisa digunakake ing proyèk amba. Ana prabédan sethitik ing granit ireng lan G20 Absolute flamed. Sampeyan bisa nggunakake flamed G20 ing Efesus beda kayata hiasan tembok, monumen, pavers etc.

Fish Black

Fish Black punika granit anyar saka India, granit iki entuk popularitas cepet banget. Wangsulan: Bab ingkang paling atraktif rega saka granit ayu. granit iki njupuk murub padha menyang Rajasthan Black Granite. granit ayu wis iwak colored putih ing pola, kang katon ayu sawise proses murub. Sampeyan bisa nggunakake watu ing hiasan tembok, monumen, lan nggunakake hiasan liyane.

Sampeyan bisa nggunakake flamed Black Granite ing gedhe proyèk area mapeng lan jogan. Iki granites peteng sing irreplaceable karo watu lan iki properti unik babagan iki. Sampeyan bisa nggunakake sembarang iki granit kanggo ukuran gedhe lan proyèk pribadi cilik. Kita uga duwe macem-macem jinis granit kasedhiya ing Kola flamed. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap bab proses murub kene.

2018-11-20T09:24:49+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: