7 Affordable Indian Granite Slabs and Tiles

Cheap Granite from India

Granit diétung lan watu alam larang. Rega saben Granit Slabs watara 5$ kanggo 10$ saben Kaki Square ing pasar barang. Nalika prices toko uga minangka dhuwur minangka 20 kanggo 50$ saben kothak kaki. kanggo flodeal, kita gawé macem-macem jinis granit lan marmer saka India, ana sawetara granites kang murah ing prices nanging dhuwur banget ing kualitas. We would like to nuduhake macem-macem jinis granit slabs mirah lan kothak kene.

  • Rajasthan Black
  • rosy Pink
  • Platinum Putih
  • Chima Pink
  • Tiger Kulit
  • Sadarali Gray
  • Mungeria Red

Rajasthan Black Granite

Rajasthan Black punika murah Black Granite kasedhiya ing India. granit iki nduweni latar mburi ireng peteng karo kembang coklat-ireng. Kadang iku isi titik biru uga. Ing prices FOB rata-rata Rajasthan Black Granite minangka ngisor :

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 21$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 15$ / sqm

Sampeyan bisa nggunakake granit iki ing menang Kitchen lan jogan. sawise polishing, granit iki katon banget premium, lan saka kadohan, iku katon kaya granit peteng.

Rosy Pink Granite

Rosy pink ora mung ing granit pink paling terjangkau nanging uga ing diregani paling granit ing India. granit Iki materi kuwat banget lan seragam. Biaya Processing granit iki banget kurang, supaya rega sakabèhé. Sampeyan bisa ngimpor granit iki ing slabs lan kothak wangun, loro banget mirah kanggo tuku. Ing wayahe, ekspor rega FOB rata-rata kanggo Rosy Pink Granite punika minangka nderek :

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 14.5$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 13.5$ / sqm

Sampeyan bisa ngimpor Rosy Jambon granit ing Langkah, risers, Kothak 60×60 lan 60×120 uga.

Platinum Putih Granite

Platinum putih iku granit werna putih padhang karo kembang ireng saka India. granit Iki granit putih diregani paling saka India. Iki materi kuwat lan konsisten. Iki luwih seragam pola granit putih saka granit putih liyane kasedhiya ing India. Iku ora perlu sembarang jenis sealing utawa perawatan. Platinum putih pilihan becik kanggo menang Kitchen lan jogan area gedhe. Ingkang kalebet prices FOB rata-rata kanggo granit putih ayu

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 17.5$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 14$ / sqm

Awit iku materi seragam liyane, sampeyan bisa nggunakake kothak 60×60 utawa 60×30 ing jogan area gedhe. Langkah-langkah lan risers uga banget mirah ing Platinum Putih granit.

Chima Pink Granite

The Chima Pink punika langkung versi premium saka Rosy Pink. granit iki wis basa ngeculaké korek saka Jambon rosy. It is also one of the lowest priced premium quality granite from India. Yen sampeyan are looking for granit pink liyane korek ngeculaké ing budget a, iki solusi sing paling apik kanggo sampeyan. Ingkang kalebet prices FOB rata-rata kanggo granit Jambon

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 16$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 15.5$ / sqm

Iki granit pola seragam, sampeyan bisa ngimpor kothak 60×30 lan 60×60 kanggo syarat. Kita uga langkah kaca, riser lan skirting ing Chima Pink granit.

Tiger Kulit Granite

Tiger Kulit basa granit coklat karo pola macan jinis kulit ing gudang korek. pola katon kaya kulit macan karo coklat lan ombak ireng. granit iki ing dhuwur dikarepake amarga pola lan prices. Tiger Kulit biasane digunakake minangka Countertops Kitchen lan jogan. Sampeyan bisa ngimpor granit iki kanggo pola unik ing menang Kitchen. Nanging, iki luwih seragam saka bahan kang duwe ombak. Ing ngisor iki prices saben FOB bandar Indian :

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 19$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 16$ / sqm

Tiger Kulit Granite biasane digunakake minangka Kitchen menang, Nanging, iki uga pilihan populer kanggo jogan lan undhak-undhakan. Sampeyan bisa Ngimpor 60×30, 60×60 lan risers langkah ing Kulit Sking Granite.

Sadarali Gray Granite

Sadarli werna abu-abu utawa uga disebut minangka Sadarli Putih iku salah siji saka granit murah kasedhiya ing India. materi ingkang cetha dipigunakaké ing menang Kitchen, Flooring lan nguwataké. Ing werna saka granit iki werna abu-abu lan putih. granit iki Granite South Indian lan murah materi South Indian kasedhiya. Sampeyan bisa ngimpor granit seragam iki karo Absolute Black, Red Multicolor, Hassan Green lan Paradiso Granites. Ngisor iki rega rata-rata kanggo Sadarli Granite

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 16.5$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 14$ / sqm

Sadarli Gray Granite digunakake ing pasar domestik uga. Ana tansah dikarepake ageng kanggo slabs, kothak, lan trotoar ing granit iki.

Mungeria Red Granite

Mungeria abang werna North Indian Granite saka Jalor, Rajasthan. Iki quarried karo Royal Cream granit. The Mungeria abang abang Granite murah kasedhiya ing pasar. Iki diganti becik kanggo New Imperial Red Granite yen sampeyan are looking kanggo versi luwih murah. Ing werna saka Mungeria abang antarane Orange. granit iki sumadhiya nèng slabs amba, slabs cilik, langkah, risers, lan kothak. Following are average prices for Mungeria Red Granite

  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Slabs 1.8 cm – 22$ / sqm
  • Kothak 60x30x1.8 cm – 16.5$ / sqm

The mungeria red is a consistent and uniform material, you can use this granite for flooring and Kitchen Countertops for your clients.

All above granite ( except Sadarali Granite ) can be Imported in one single container. One container can carry up to 450 Square Meter of granite in 2 kekandelan cm. We also make Calibrated Tiled in all above materials, which are much cheaper than other calibrated tiles.

2018-08-06T15:03:22+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: