Biaya sing Granite Slab – Impact saka faktor Beda ing Price

Granit watu dimensi populer. Kontraktor, Fabricators, and Builders use granite as a building material.

Biaya Granit gumantung kekandelan ing, Size, Finishing, Quality, kasedhiyan, lan Popularity. Salah Slab Jumbo Granit watara 60 Kaki Square utawa 6 meter (kira-kira). Yen rega Granit punika 6$ a Kaki, banjur rega slabs bakal 360$.

Ing unit kanggo rega granit iku salah siji Kaki Square utawa Square Meter.

Ing Amerika Serikat lan India nggunakake Square Kaki Unit lan liyane saka negara migunakake unit Square Meter kanggo ngetung rega Granit.

faktor ngisor duwe impact ing rega saka papan granit:

Kasedhiyan Impact ing rega Granit Slabs

Ana akeh granites kang kasedhiya ing kathah. Granites kayata Rosy Pink Granite, Platinum Putih Granite conto saka granit Highly kasedhiya.

Biaya papan saka bahan iki kira-kira 2.5$ kanggo 2.75$ saben Kaki Square utawa 150 kanggo 175$ saben Slab.

Kasedhiyan granites iki banget dhuwur lan sampeyan bisa njaluk materi seger ing rega kuwi.

Impact Popularity On The Price Granit Slab

Ana akeh granites, which do not have any issue of Availability, durung prices dhuwur banget. Rajasthan Black Granite lan Chima Pink Granite conto saka bahan kuwi.

Biaya papan saka Chima Pink Granite iku kira-kira 2.7$ kanggo 2.9$ saben Kaki Square utawa 160 kanggo 180$ saben Slab. Iki luwih saka meh padha Rosy Pink Granite.

The higher price of this granite is due to more popularity than the Rosy Pink Granite. The difference in popularity changes the difference between demand and supply. This cost us more money to buy.

Quality Impact On The Price of Granite Slab

The Quality of material has a big impact on the price of Granite Slab, prabédan iki paling katon ing Absolute Black Granite Black Galaxy Granite.

Premium Quality Black Galaxy Granite wis rega watara 6$ saben kaki persegi kanggo 2 kekandelan cm. Nerangake minangka 360$ kanggo papan saka kualitas apik Galaxy Granite in 2 kekandelan cm Jumbo Slab.

Kualitas Galaxy komersial wis rega watara 3.85 ~ 4,15 $ per mèter persegi kanggo 2 kekandelan cm. Sampeyan perlu kanggo mbayar 250$ kanggo papan saka kualitas komersial galaxy granit.

There is a difference of 100$ per slab in a commercial quality slab and a premium quality slab of Black Galaxy Granite.

prabédan rega uga rawuh ing materi kayata Absolute Black, Tan Brown, etc.

Impact kekandelan

Yen sampeyan tuku 3 materi nglukis cm, rega saka materi bakal luwih watara 30 kanggo 40% saka 2 cm nglukis granit papan.

Yen sampeyan tuku kualitas apik Galaxy Granite lan supaya dadi ngomong regane 6$ kanggo 2 slabs nglukis cm. Banjur rega 3 cm papan bakal watara 7.75$ kanggo 8.15$ saben kothak kaki utawa 470 ~ 490 $ per papan.

Iki prabédan amarga dhuwur waras mundhut ing materi luwih kenthel. Yen aku njaluk 60 slabs saka 2 cm saka blok, then I will get around 40 kanggo 45 slabs ing 3 kekandelan cm.

uga, bakal ana paningkatan transportasi biaya etc. Iku bakal nambah kanggo rega saka materi lan papan bakal larang.

Size Impact

Granit slabs teka ing macem-macem ukuran.

ana 3 jinis utama saka ukuran ing Granite.

  • Slabs cilik 65 kanggo 90 cm x 180 kanggo 300 cm
  • Slabs medium 120 cm kanggo 120 cm x 240 cm kanggo 320 cm
  • Slabs Jumbo 180 kanggo 210 cm x 280 kanggo 340 cm

Saya suwe papan, sing luwih dhuwur rega.

slabs cilik 2 cm nglukis Tambahan Choice Galaxy watara 3$ saben kothak kaki.

Salah papan cilik wis area 20 kaki pesagi utawa watara.

Dadi rega slabs bakal watara 60$ saben slabs cilik.

slabs Jumbo saka 2 cm nglukis Tambahan Galaxy Granite iku watara 6$ kaki. lan wilayah papan punika 60 kaki. Dadi rega bakal watara 360$ saben papan

Kang meh pindho yen kita dening kothak petungan kaki. Rega slabs amba meh pindho ing bahan-bahan.

Finishing Impact ing Cost Granit

Finishing uga duwe Impact ing rega Granit. Ana macem-macem jinis pagawean kasedhiya ing pasar dina iki kayata Polesan, honed, flamed, kulit, Kali etc.

Umumé, rega Polesan, Honed lan flamed padha lan liyane pagawean kayata Kulit, River, Bush gemblengan, Sandblast, Shotblast sing larang.

Iki amarga biaya produksi dhuwur saka pagawean pungkasan beda. Ing pungkasaning angel, bahan uga bisa break supaya nambah nganti biaya slabs.

saiki, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti sing kok ana prabédan ing rega saka slabs granit ing kahanan sing beda-beda.

Biaya papan granit kasebut ndhuwur iku mung indikatif, kanggo dhaftar rega sampeyan bisa hubungi kita ing email kita karo syarat lengkap.

2018-08-27T22:57:18+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: