Carane Green Tiles Marble utawa Verde Guatemala Tiles sing digawe?

Green marmer utawa umum dikenal minangka Verde Guatemala iku marmer saka India. marmer iki salah siji sing paling populer Indian Marble. The Green Marble wis quarried ing Rishabhdeo Town ing Negara India Rajasthan. Iki uga disebut Kesariya Ji Green utawa Udaipur Green Marble, kaya kang quarried ing Udaipur lan Kesariya Ji (Hriisbdeo).

Green Marble Quarry

Green Marble Quarry

Nglereni pamblokiran saka Green Marble / Verde Guatemala Marble

Pamblokiran of Green Marble sing Cut ing Gang Piły weruh mesin. Mesin sing digawe kanggo Cut ukuran sing beda-beda saka pamblokiran. Kanggo nggawe Tiles Marble Green, digunakake pamblokiran cilik kanggo nggawe kothak ing marmer ijo awit iku biaya efektif lan kita bisa pass ing wates kanggo sampeyan. Ing ukuran umum pamblokiran sing 15-160 cm x 160 – 180 cm x 240 – 280 cm, nanging kanggo nggawe kothak digunakake pamblokiran ing ukuran 65-90 cm x 65-100 cm x 180-240 cm. Pamblokiran cilik sing luwih murah saka pamblokiran amba. Kita uga bisa nggunakake pamblokiran retak kanggo nggawe kothak saka Green Marble, kita Cut sisih crack sadurunge loading iku kanggo Gang mesin Saw lan mbusak bagean retak supaya kita bisa njaluk seger lan kokain kurang materi.

Pamblokiran Marmer Green lan Verde Guatemala Marble

Pamblokiran Green Marble

Nglereni saka pamblokiran dipunlampahi saben syarat supaya. Yen sawetara kabutuhan 10 kothak mm, pamblokiran sing Cut ing kekandelan saka 15 mm (kurang saka iki, papan bakal break), yen perlu 20 kothak mm, kita Cut pamblokiran ing 20 kekandelan mm lan yen requirement punika 30 mm kothak, kita bakal Cut ing 30 kekandelan mm. Miturut proses iki, kita njaluk slabs acak baku Verde Guatemala ing kekandelan beda kayata 1.5 cm, 2 cm, lan 3 cm.

Marble Green utawa Verde Guatemala Marble Slab Polishing

Slabs Motong saka Green marmer nemu polish ing mesin otomatis. Mesin biasane duwe 16 kepala kanggo Polandia lumahing unpolished saka Verde Guatemala Marble. Saben kepala migunakake macem-macem jinis abrasive kanggo njaluk polishing dhuwur. Heads sing nglumpuk ing Line kanggo polishing. Ing wektu lawas, wong nggunakake kanggo Polandia ing marmer ing polishers tangan, kang sirah siji. Iku uga bisa njaluk polishing apik. Masalah utama karo polishers sirah siji, nganggo wektu. Iku bisa nunda proyèk.

Green Marble Slab

Slabs Marble Green

Green Marble watu Serpentine banget hard lan njupuk polishing apik banget. Slabs polesan sing umume digunakake kanggo jogan lan tembok panel ing wilayah ageng. Kabeh slabs sing polesan ing buku dicocogaké formate.

Nyiyapake ing kothak saka Green Marble

ana 3 jinis kekandelan ing kothak Marble Green, 1 cm, 2 cm, lan 3 cm. Different types of projects have different requirements of sizes, papat iki sing ukuran sing paling umum:

Green Marble Tile

Tiles Marble Green

Green Marble Tile 60x30x2 cm

Kothak ing ukuran 60x30x2 cm ukuran sing paling umum kasedhiya ing marmer ijo. kothak sing umum digunakake kanggo jogan.

Green Marble Tile 60x60x 2 cm

ukuran iki nggunakake umume kanggo jogan project ageng lan ngendi klien perlu kothak ukuran kothak kanggo jogan.

Nyelarasake kothak 24″x12″x 1 cm

kothak nyelarasake marmer ijo sing digunakake kanggo tembok panel biasane. Iki kothak lancip lan yen sampeyan nggunakake ing flooring bakal break. uga, kothak ing 1 kekandelan cm sing apik banget kanggo tembok panel, lagi entheng saka 2 kothak cm.

Nyelarasake Tile 24″x24″x 1.2 cm

kothak iki digunakake kanggo tembok panel ing wilayah ageng. kothak kothak saka 1 cm ing ukuran amba uga break, supaya kita njaga kekandelan saka 1.2 cm.

Loro saka ndhuwur kothak ing Verde Guatemala Green marmer uga kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 60x40x2 cm & 3 cm
  • 40x40x1 cm, 2 cm & 3 cm

Ing Flodeal Inc, kita mesthekake sing njaluk kothak marmer ijo kualitas kanggo syarat. Ing kothak sing dikempalken ing kayu-kayuan crates lan Lebokake plastik liwat crates supaya sembarang jenis bledug ing crates. uga, kothak diselehake ing kuwi cara sing njaluk kothak kang ana ing mejo nglereni. We gawé 8-10 kontaner saka kothak marmer ijo saben sasi. Kita uga nggawe langkah, risers, ukuran Cut ing marmer ijo kanggo karya project. Sampeyan bisa hubungi kita kene tuku Verde Guatemala Tiles Green Marble saka India.

2018-10-28T12:04:26+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: