Carane Ngimpor Marble lan Granite

Ngimpor Marble lan Granite utawa Stone Natural Other bisnis apik banget. Ana tansah perlu kanggo Natural Watu ing construction lan Infrastructure pembangunan. Iki bisnis tau-pungkasan, supaya sampeyan bisa nimbang iku pilihan apik banget. Akèh ekspor Stones Natural rampung dening India, China, Brazil, Turkey & Italia. China lan Brazil Granite kaca, Turki lan Italia kaca marmer, nalika India ekspor loro marmer lan granit.

Yen sampeyan wis Ngimpor Marble lan Granite ing negara, sampeyan kudu ngerti pentinge Marble lan Granite saka India. Indian Granite lan Marble Werna kaendahan, bener, kateguhan lan prices banget competitive. India ekspor luwih saka 100 jinis Natural Stones. This includes Marble, Granite, sandstone, limestone, lan Slatestone. Granit Indian lan Indian Marble sing luwih murah, bahan kuwat ayu lan dawa langgeng, kang misuwur ing saindhenging donya, sampeyan bisa miwiti bisnis anyar dening Ngimpor Natural Stones saka India.

Understanding The Local Market

pasar beda duwe macem-macem kabutuhan. Sampeyan bisa nindakake riset sethitik bab granit populer lan marmer ing wilayah. Ana ewu quarries marmer lan granit ing donya lan saben quarry mrodhuksi beda jenis watu. Dadi apa sing dicokot sethitik riset sing kang bahan paling salable ing pasar.

Sampeyan bisa uga visit sembarang fabricator lokal lan takon marang bahan paling populer. Umumé, Fabricators ora ngimpor granit langsung supaya ngunjungi Fabricators lokal sawetara uga bakal mbantu njaluk customer potensial anyar. fabricator uga tuku saka ing mangsa, supaya iku apik kanggo ngunjungi Fabricators lokal sawetara Granit lan Marble. Sampeyan uga bisa nelusur granit paling populer lan paling populer blog marmer kita mangertos werna populer beda pasar.

milih Bahan

Saiki sampeyan duwe idea saka bahan populer, iku wektu kanggo ngenali kang bahan kudu Diimpor pisanan. We menehi kauntungan saka nyawiji macem-macem jinis bahan ing siji sing. You can select up to 5 materials in one container load. We nggawe watu kita ing 5 fasilitas beda, supaya please takon kita sadurunge finalizing kang bahan sing bisa mbukak ing siji sing.

Milih ukuran lan kekandelan

The marmer lan granit kasedhiya ing macem-macem ukuran, ukuran bisa slabs, kothak, Memorials. uga, produk kasedhiya ing kekandelan beda, supaya sawise finalizing ing werna sing perlu kanggo finalize ukuran lan kekandelan uga. You can get an idea about the size and thickness from fabricators as well.

Quantity

sadurunge nindakake, sampeyan kudu ngerti minimum lan maksimum jumlahe siji sing bisa nindakake. Rega saben unit wis diwilang ing basis Free On Board. Rega saben unit kalebu transportasi lokal, loading lan packing biaya. Dadi jumlahe minimal wis bayangan ing prices. Sampeyan bisa rembugan karo kita kanggo jumlahe minimal dibutuhake kanggo ukuran tartamtu, kekandelan, lan bahan.

Biaya barang

Wiwit sing njupuk materi ing basis Free On Board, sampeyan kudu mangerteni ing Samudra lan biaya transportasi lokal. Sampeyan bisa hubungi sembarang reputed agensi Singapura? Utawa baris kapal kanggo mangerteni biaya kanggo barang segara. Ing sawetoro wektu, sampeyan bisa milih agen kanggo biaya barang lan biaya reresik adat ing negara.

Ngetung The Landing Cost

Sampeyan bisa daktulis kabeh biaya kalebu barang segara, biaya terminal, biaya reresik adat, biaya transportasi nganti stockyard lan tax lokal. Iki bakal menehi idea bab expenses saka Ngimpor sing. Sawise sampeyan ngetung kabeh biaya, dibagi kanthi Unit saka Import. Iku bisa dadi salah siji Kaki Square utawa Square Meter utawa malah Potongan ing sawetara kasus. Iki bakal menehi idea saka biaya landing saben Unit.

Mbandhingaké Landing Cost Kanthi Prices Market

Saiki sampeyan duwe biaya landing saben unit karo sampeyan. Sampeyan bisa mbandhingaké karo prices pasar sade. Ing prices pasar sade kudu luwih saka biaya landing.

Arep The Selling Price

Sampeyan bisa nambah wates cukup kanggo biaya landing. Ana perusahaan sing tetep bathi kurang lan ana uga perusahaan kang tetep bathi dhuwur, supaya arep rega sade minangka saben gaya ing pasar. Sampeyan ngirim dadi saben tren pasar.

Syarat-syarat pembayaran

Miturut saiki, sampeyan duwe Warna Popular, ukuran, Kekandelan lan landing biaya saka materi. Sampeyan perlu kanggo njaluk bali menyang proses nyata Import. We ngedol ing syarat-syarat pembayaran beda per bahan lan jumlahe. Istilah pembayaran Umum minangka nderek:

  • LC
  • Kartu kredit (Paypal)
  • Advance Full
  • advance + Pay ing nampa

Kita uga nyedhiyani materi ing Cash Marang Documents gumantung ing kahanan sing beda-beda.

Nindakake Bahan

Sawise finalizing kabeh saka materi kanggo istilah pembayaran, sampeyan bisa manggonake supaya ing. Completion saka dhaftar gumantung ing werna lan jumlah. We kudu sumber nyukupi kanggo nggawe 40-45 kontaner saben sasi.

Material pengawasan

Sawise supaya wis rampung, sampeyan bisa mbukak kanggo pengawasan. Ana ing ngisor iki jinis pengawasan kasedhiya

  • pabrik pengawasan (Pengawasan dening Pabrik inspektur dening nyediakake gambar materi)
  • 3rd pengawasan Party (Sampeyan bisa milih pihak kanggo mriksa kualitas)
  • pengawasan poto (Sampeyan bisa jangka riko kanggo tetanduran kanggo mriksa kualitas dhewe)

Nindakake Container

Sawise mriksa kualitas materi, supaya bisa kanggo wadhah kanggo agen kapal, kang bisa nyedhiyani sing kosong kanggo exporter ing. Sampeyan bisa njaluk Open Top utawa Box kontaner saka Forwarder barang. Sampeyan kudu tansah rembugan rega barang segara karo panyedhiya beda.

Packing Loading lan pengawasan

Packing iku salah siji bagéan sing paling penting sembarang kaca utawa Import consignment. Packing wis rampung minangka saben syarat klien beda, please nyedhiyani standar diinget lan takon kanggo gambar saka packing. Umumé, exporter menehi gambar loading. Packing arep sampurna minangka watu Alam bahan brittle, padha bisa break yen ora dikempalken mlaku.

dokumentasi

Sampeyan kudu nyedhiyani kabeh instruksi kapal yen sampeyan finalize urutan. Sampeyan kudu tansah nyuwun daptar dokumen beda sadurunge finalization. Owah-owahan ing daptar biaya kathah lan sembarang kesalahan ing document bisa biaya sing kakehan. Iki dokumen umum, sampeyan kudu mriksa :

  • invoice
  • Dhaftar packing
  • Bill saka Lading
  • Certificate of Origin (Formulir A)
  • GSP (kanggo negara kapilih)
  • fumigation

Sawise sampeyan njaluk daptar dokumen iki, nuduhake menyang agen khusus reresik Panjenengan, lan yen ana apa request mangu kanggo owah-owahan.

Shipping

kapal bisa njupuk 1 dina kanggo 60 dina gumantung tujuan, dina kapal umum minangka ngisor :

  • Asia Timur – 2 dina kanggo 15 dina
  • Australia – 20-28 dina
  • Eropah – 25-35 dina
  • Afrika lor – 25-35 dina
  • Amérika – 45-60 dina

The Ocean Transport bisa beda-beda saka port kanggo port, supaya please mriksa karo panyedhiya barang ing advance sadurunge nglakoni kanggo customer, lan supaya 8-10 dina ekstra.

njupuk Documents

Sawise manggoni istilah pembayaran, sampeyan bisa njaluk kabeh dokumen kayata Bill saka Lading, GSP, Invoice etc., sampeyan bisa njaluk dokumen langsung utawa saka bank. Mangga dipriksa menawa dokumen sing digawe minangka saben Panjenengan perlu.

Ngeculake The Container

Sawisé njupuk dokumen, sampeyan bisa menehi kanggo agen Panjenengan. agen Panjenengan bakal ngangkat sing sawise manggoni syarat perlu khusus utawa agensi liyane.

Nampa Material in Stockyard Panjenengan

Sawise dadi akeh dina dadi Kaca-ups lan ranging, saiki sampeyan duwe sing ing stockyard Panjenengan. Mbukak lan mriksa yen loading lan packing sing tepat. Mbongkar lan mriksa pangukuran lan pengawasan kualitas liyane. Saiki sampeyan bisa ngedol materi kanggo klien lan nyiapake kanggo supaya sabanjuré.

 

Yen sampeyan kaya artikel, mangga bareng iku.

2018-07-23T13:55:07+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: