Cara Ngimpor Countertops Kitchen Saka India?

Impor granit countertop marmer quartz india

Sampeyan bisa Ngimpor Kitchen Countertops Marmer, Granite, lan Quartz langsung saka India. We nggawe readymade Kitchen Countertops ing 2 cm lan 3 kekandelan cm. Sampeyan bisa ngirim kita ukuran. Sampeyan bisa tuku countertops ing ukuran pas lan Kola dhuwur.

Granit Marmer lan Quartz Kitchen Countertops sing penting kanggo maksud apa Kitchen modern ing Amerika Serikat.

around 88% saka kluwarga US migunakake Quartz, 83% saka kluwarga US migunakake Granite lan 66% uses Marble as the main component for their Kitchen Countertop.

Sampeyan bisa tuku jinis ing ngisor iki countertops saka India:

granit Countertops

Granit countertops sing kuwat lan meh ngeruk bukti.

menang iki uga weatherproof lan heatproof. You can buy Granite countertops from India in different colors and variations.

Ing wayahe kita nggawe mung sawetara werna saka pawon Countertops, nanging ing mangsa cedhak, sampeyan bisa tuku meh kabeh werna granit saka India karo ukuran Kitchen Countertop lan Kola :

  • Alaska Putih
  • Antique Putih
  • Blue Dunes (biru Celeste)
  • Marine Black
  • Crystal Kuning
  • New Imperial Red
  • Blue Bunga
  • Monte Cristo
  • Platinum Putih
  • Rajasthan Black

Granite has a rich beauty that few other countertop materials can match. Aura langgeng lan mréntahaké Granit countertops mesmerize.

Kabeh ndhuwur-kasebut granit countertops bisa njupuk Panjenengan kualitas Kitchen kanggo tingkat sabanjuré visual. Sampeyan bisa tuku countertops iki ing 2 cm lan 3 kekandelan cm.

One container can carry up to 250 bagéyan 8-8.5 kaki x 26 inci x 2 cm utawa 160 bagéyan 3 countertop nglukis cm.

Countertops Marble

Countertops Marble dikenal kanggo kaendahan lan tutul silky. Altho iku ora minangka kuwat minangka granit, nanging ana sawetara bahan kang bisa metokake goresan lan njupuk polishing dhuwur. Sampeyan bisa tuku iki ing countertops kualitas marmer premium saka kita:

  • Fantasi Brown
  • River Blue
  • Mercury Putih
  • Mercury Black
  • Scorpio
  • Vernon Putih
  • Green Rainforest
  • Brown Rainforest
  • Golden Rainforest
  • Black Marinace

Marble nawakake kaendahan biasa gegandhengan karo panas resistance dhuwur lan resistance ngeruk. countertops marmer kita luwih saka Quartzite lan kurang marmer.

Quartzite ora mung materi banget hard nanging uga njupuk polishing banget. Marble countertops provide necessary luxury to any modern Kitchen.

One container of marble countertops can carry up to 260 pieces of the size 8-8.5 kaki x 26 inci x 2 cm lan nganti 170 bagéyan 3 kekandelan cm.

Countertops Quartz

We nggawe slabs quartz kualitas minangka saben syarat klien. mesin Italia nggawe lumahing papan Highly polesan lan nggilap.

Sampeyan bisa ngirim kita conto saka materi sing dijaluk, lan kita bisa nggawe slabs quartz minangka saben instruksi Panjenengan. ana atusan kemungkinan ing Quartz countertops.

Quartz Countertops sing larang nanging worth rega. Iku kuwat lan biso.

countertops Quartz kudu padha granit nalika nerangake kekuatan lan padha katon kanggo marmer nalika nerangake kaendahan.

A normal 20 wadhah kaki bisa nindakake 270-280 bagéyan readymade countertops quartz ing 2 kekandelan cm lan watara 175 bagéyan 3 kekandelan cm.

Processing & Cutting

Processing lan nglereni saka countertops sing rampung ing mesin otomatis paling anyar. Iki mesin bisa Polandia materi karo kinclong dhuwur lan lumahing malah.

Mesin bridge nglereni ngethok watu ing ngarepke pas. The countertops sing nyetak menyang sudhut beda per syarat.

Loading

Loading saka countertops kualitas wis rampung karo proses alus. Aku padha aweh packing ing kothak Styrofoam lan kayu-kayuan crates supaya sembarang jenis Pantai utawa karusakan menyang lumahing lan sudhut.

The countertops sing kebungkus ing sheet plastik kanggo luwih pangayoman saka lumahing. sawise bungkusan, iku dipasang menyang crates karo proses sing alus banget. Sampeyan bisa mbongkar crates nggunakake mesin lan Forklifts.

Sampeyan bisa ngimpor kabeh bahan ing ndhuwur-kasebut ing siji sing. Kita bisa nyampur nganti 5 jinis bahan ing siji sing. Iki menehi kamardikan kanggo milih werna kanggo syarat lan Simpenan.

Ing ukuran saka countertops bisa beda-beda minangka saben requirement customer. Sawetara klien pengin countertops maneh nalika sawetara perlu luwih cendhek. Kita bisa nggawe nganti 106″ dawa ing countertops karo kabeh profil pinggiran bisa.

Yen sampeyan planning kanggo ngimpor countertops saka India, sampeyan bisa email kita ing info@flodeal.com karo kasenengan.

 

2018-09-07T23:33:36+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: