Marble Green utawa Verde Guatemala Marble saka India

Green Marble stone or Verde Guatemala Marble is a serpentine stone from India. There are many names of this stone such as Forest Green, Maharani Green, Jade Green, Dark Green, lampu Hijau, lan ijo Emerald. beda jeneng ngetokne patron beda lan werna saka marmer iki. Iki pilihan populer kanggo nggawe jubin, Bathroom, Countertops Kitchen, wall panel, monumen etc. Sampeyan bisa nggunakake Slab lan kothak marmer ijo ing aplikasi njero ruangan ruangan lan.

Green Marble Verde Guatemala

Iki marmer rega kurang lan dhuwur ing papan, kothak, pamblokiran, andha, plinth. The Quarries of this green stone are located in the beautiful city of Udaipur. Jeneng Udaipur Green marmer lan Rajasthan Green marmer iku amarga lokasi.

ana 6 jinis marmer iki :

  • Dark Green Marble
  • lampu Hijau
  • Forest Green
  • Maharani Green
  • rainforest Green
  • Emerald Green

Panggonan ngendi quarries dumunung iki dijenengi sawise Hindu lan Jain dewa Shree Rishabhdeo Ji. There are hundreds of quarries of this marble in Udaipur, kang gawé pamblokiran kualitas.

Rainforest quarries marmer Green dumunung ing Bidasar Tehsil saka distrik Churu. Ana watara 20 quarries saka Rainforest Green. linapis marmer iki uga watu Serpentine, nanging alam Bidasar Green temen beda saka Udaipur Green.

Dark Green

Dark Green Marble punika marmer colored banget peteng. Werna ijo saka marmer iki banget peteng lan pola alas. Iki kuat antarane kabeh marmer colored ijo. Amarga atos ing, njupuk polishing paling. Iku dicokot brittle ing alam lan kadhangkala perlu netting ing bunder Sampeyan bisa nggunakake marmer iki ing Countertops Kitchen lan tembok panel. Kasedhiyan marmer iki kurang saka marmer colored ijo. Panjenengan bisa mriksa Dark Green marmer kene.

lampu Hijau

Minangka jeneng tabet, iku werna cahya watu ijo marmer saka India. Ing werna saka marmer iki banget cahya ing comparison kanggo greenstone liyane saka India. Iki marmer colored padhang lan bisa digunakake kanggo nggawe jubin lan menang Kitchen. Wis rong pola, siji luwih kosong lan siji liyane karo pola alas. Ana vena kurang putih ing marmer iki. Sampeyan uga bisa nggunakake watu ing panel lan windows sill.

Forest Green

Forest Green medium kanggo werna cahya watu ijo. Sampeyan bisa ndeleng pola alas ing marmer iki. Dasar marmer iki ijo medium lan atusan vena mini lan kothak simpangan saben liyane. Ing werna saka vena iku padha mawa latar. Ibis Green iku salah siji saka marmer ijo premium. Jeneng populer saka marmer iki Verde Guatemala Marble.

watu ijo ayu iki digunakake digunakake minangka jogan, countertops, andha, kothak, treads, ngarep lawang lan jendhela sills donya.

Maharani Green

ijo Maharani punika marmer werna banget peteng. Iku meh marmer ireng. watu iki nduweni latar mburi ijo peteng karo vena putih lan pola jinis web cahya ijo. Jeneng-jeneng alternatif Maharani ijo Web Green lan Spider Green.

marmer iki biasane digunakake minangka tembok Kitchen panel lan jogan. Sampeyan uga bisa nggunakake marmer iki ing Countertops Kitchen lan jogan.

rainforest Green

Rainforest Green uga watu Serpentine, quarries marmer iki ing Bidasar. Iku tak kanggo jeneng minangka Bidasar Green saka lokasi. Iki watu ijo paling ayu dhuwur. Sampeyan bisa nggunakake marmer iki nggae menang Kitchen, jogan, wall panel etc. Paling wong nganggo watu ing tembok panel. Ing buku slabs dicocogaké marmer iki katon ayu ing tembok saka dining, kamar urip lan jedhing.

Emerald Green

Jamrud ijo iku marmer sing liyane kosong saka India. Ing latar mburi marmer iki medium kanggo ijo peteng karo pola minimal. Iki watu banget migunani kanggo nggawe jogan area gedhe lan tembok. The Emerald ijo uga disebut minangka Udaipur Green lan Rajasthan Green. Kothak saka Emerald ijo banget populer amarga pola seragam.

Slabs saka India Green Marble

We Cut slabs saka Verde Guatemala marmer ing gangsaw Piły lan polishing ing Automatics minerals. Ukuran umum saka papan iku minangka ngisor :

Slabs cilik 2 cm / 3 cm – Jembar 90 cm kanggo 120 cm x Length 180 cm kanggo 240 cm
Slabs Big 2 cm / 3 cm – Jembar 130 cm nganti x Length 240 cm nganti

Kothak saka Green Marble

We Cut lan proses kothak ing tanduran otomatis. Kita uga duwe kothak marmer ijo eksklusif ing nyelarasake Kola polesan dhuwur. Ing ngisor iki ukuran populer kasedhiya karo kita :

610x305x10 mm610x610x12 mm
305x305x10 mm
400x400x10 mm
600x300x20mm / 30mm
600x600x20 mm / 30mm
800x800x20 mm / 30 mm
800x400x20 mm / 30 mm

ukuran menehi jubin, tembok, lan jedhing ndelok endah.

ulah

Iki marmer serbaguna lan ulah umum minangka ngisor:

Flooring: You can use green marble in high-quality flooring by using slab and tiles. Iki ora mung marmer banget ayu nanging uga marmer kuwat banget lan homogen. Iku bakal menehi dipikir padhang lan becik kanggo jubin Panjenengan. Pangilon polesan jubin kualitas bisa katon ing beda limang hotels lintang ing Udaipur lan wilayah toko. Wiwit punika watu hard, minangka asil iku njupuk polishing dhuwur banget.

Countertops Kitchen: Beautiful countertops in Forest Green and Spider Green are very much popular. countertops Iki angka ASTM dhuwur lan digunakake ing macem-macem jinis profil pinggiran.

wall panel: You can use Green marble tiles and slabs for wall cladding. The Rainforest ijo khusus digunakake kanggo nggawe tembok ayu. Sampeyan uga bisa nggunakake rainforest lan ijo permaisuri ing disapu resik pagawean kanggo tembok. Iku bakal menehi Kola banget lan dipikir premium. Iki watu banget hard, amarga iki njupuk polish paling apik. Inggih, tembok polesan katon ayu. uga, polish mboten luntur gampang, sampeyan bisa seneng pungkasaning paling apik kanggo dangu.

Loro saka, sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo Cases Stair, langkah, risers, Windows Sills lan jogan ruangan.

Green Marble kuwi watu ayu sing wis digunakake ing United Nations’ Déwan general. Sampeyan bisa ndeleng glimpses saka watu alam iki kabeh sak donya ing Masjid, Churchs, Temples, kumpulan lan bangunan dhuwur-mburi. Indian Green marmer iku salah siji saka watu ijo paling ayu lan kondang. Kabeh werna ana Efesus serbaguna kiro-kiro saka jogan kanggo panel. Sampeyan bisa tuku slabs kualitas premium lan kothak ing watu ijo ayu saka kita, kita exporter lan Produsèn saka slabs anjog, kothak lan ukuran ngarang ing watu iki.

Yen sampeyan ora yakin bab watu marmer ijo, sampeyan bisa nyoba conto saka watu iki karo Alaska Putih Granite, Fantasi Brown Granite, Crystal Kuning granit utawa materi liyane saka lor India.

2018-10-28T11:53:09+00:00

One Comment

  1. Finding A Suitable Granite ManufacturerMarble Tile Guide October 31, 2018 at 3:35 pm - Reply

    […] Green Marble Tile materials need to be sourced for any project. For that matter, you have to settle with granite […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: