Natural Stones Most Popular in Russian Federation

Rusia pasar amba banget kanggo Industry Indian Natural Stone. wong Russian kaya watu alam saka India. Ana akeh watu alam saka India, kang misuwur ing pasar Rusia lan CIS, kene kita bakal ngrembug watu alam sing paling populer ing Rusia, kang diwenehake saka India. Kita disiapake dhaftar iki adhedhasar urutan ditampa saka Klien Russian kita uga pitakonan ditampa ing situs kita.

Marble Indian Popular ing Rusia

kang duwe omah Russian duwe pilihan apik banget saka marmer saka India, padha tuku premium marmer Indian. Following are the most Popular Indian Marble in Russia :

Verde India Marble

Verde India Marble

The Verde India marmer utawa Green marmer iki salah siji sing paling populer Indian Green Marble ing Rusia. marmer iki quarried ing Udaipur Rajasthan. Ukuran sing paling populer 60x30x2 cm & slabs acak ing 2 lan 3 kekandelan cm. Iki umume digunakake kanggo jogan, sills windows lan jedhing tembok panel ing Rusia.

Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown Marble

The Rainforest Brown Marble utawa Bidasar Brown Marble pilihan populer kanggo tembok panel lan Kitchen Countertops ing Rusia. granit iki uga akeh banget digunakake ing Kitchen. Popular ukuran ing Rainforest Brown marmer sing slabs Big lan 60x30x2 cm. linapis marmer iki uga kasedhiya ing 305x305x10 mm lan 610x305x10 mm, kang uga ukuran populer ing pasar Russian.

rainforest Gold

Rainforest Gold Marble

Rainforest Gold Marble uga marmer premium saka India, kang akeh banget populer ing Rusia. marmer iki quarried cedhak District Churu saka India. Kutha iki uga disebut Bidasar Gold Marble. kang duwe omah Russian nggunakake marmer iki kanggo tembok panel, sills windows, lan backsplash kanggo Kitchen Countertops. The Bidasar Gold Marble sumadhiya nèng Slabs saka 2 cm lan 3 cm uga minangka kothak ukuran 60x30x2 cm, 305x305x10 mm, 610x305x10 mm.

Rainforest Green Marble

Rainforest Green Marble

A marmer Green ayu karo garis maroon kang nugel. linapis marmer iki wis entuk reputasi apik banget kanggo kang salah siji ing Marbles paling ayu dhuwur. The Rainforest ijo utawa umum dikenal minangka Bidasar Green Marble iku salah siji saka Marbles paling populer ing Rusia. Iki digunakake kanggo Kitchen Countertops, claddings wall, lan jedhing. The Bidasar ijo marmer sumadhiya nèng Big Slabs, Tiles polesan, lan ukuran countertops.

Granit Indian Popular ing Rusia

Granit watu alam sing kuwat banget lan digunakake kanggo nggawe Kitchen Countertops, Flooring, Memorials lan tembok panel. Granit Indian banget misuwur ing Rusia lan CIS negara. Kita nduwé Granite karo kita kang banget populer ing Market Russian.

New Imperial Red Granite

New Imperial Red Granite

New Imperial Red Granite banget populer ing pasar Russian uga negara toko. Iki granit werna abang padhang saka India. Ukuran sing paling populer ing granit iki 60x30x1.8 cm. Iki umume digunakake kanggo jogan lan tembok panel. Kita uga nggawe New Imperial Red Granite in slabs cilik lan slabs ukuran gangsaw.

Absolute Black Granite

Absolute Black Granite

Premium Quality Absolute Black Granite tanpa mangu granit paling populer ing Rusia. Iki granit ngalangi karo flecks perak banget nggoleki kang siro saka kadohan sethitik. Ukuran sing paling populer kanggo Absolute Black Granite ing Rusia 60x30x1.8 kothak cm. Ana uga sing dikarepake kanggo 1.5 kothak cm ing granit iki. ukuran iki digunakake kanggo jogan lan tembok panel. Ana macem-macem ukuran kayata 100×80 cm uga populer ing kekandelan beda, kang digunakake kanggo nggawe Memorials lan monumen.

Black Galaxy Granite

Black Galaxy Granite

The Black Galaxy Granite iku salah siji saka granit paling populer saka India. Pasar Russian mundut granit iki akeh banget. ing Rusia, granit iki biasane digunakake kanggo nggawe dhuwur-mburi Countertops Kitchen. Iki granit larang lan Importers Russian umume tuku kualitas Black Galaxy Granite. ukuran Popular granit iki slabs Jumbo Big ing 2 lan 3 cm, counter slabs ing 2 lan 3 cm lan kothak ing ukuran 60x30x1.8 cm kang digunakake kanggo jogan.

Tan Brown

Tan Brown Granite

Ing Tan Brown Granite pilihan populer kanggo jogan ruangan, Countertops Kitchen, wall panel ing Rusia. Iki salah siji saka granit paling populer ing Market Russian. Ukuran 60x30x1.8 cm punika ukuran paling populer ing Tan Brown Granite. granit iki sumadhiya nèng Polesan & Finishing flamed. The Flammed Kola wis cetha dipigunakaké ing proyèk amba. wiwit Tan Brown Granite punika luwih seragam Brown Granite, iku akeh banget digunakake ing proyèk amba, ngendi perlu punika granit coklat.

Kabeh ndhuwur watu alam wis entuk reputasi apik banget ing marmer lan granit pasar Russian. Iki watu alam wis mbuktekaken pantes ing iklim adhem saka Rusia.

2018-10-28T12:05:49+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: