Top 10 Granit Colors saka India

Paling Popular Indian Granite

Top 10 Granit Indian

Granit saka India iku siji saka toughest, awet, ayu lan inexpensive. Granit Indian dikenal kanggo kaendahan lan alam kuwat.

Ana luwih saka 100 werna antarane granit putih lan granit saka India. Njupuk paling 10 granit ora gampang proyek wiwit granit beda wis populer ing pasar sing beda.

Nanging, sampeyan bisa milih granit minangka saben kabutuhan pasar. Ing ngisor iki ndhuwur 10 werna granit saka India :

  1. Absolute Black Granite
  2. Black Galaxy Granite
  3. Tan Brown Granite
  4. New Imperial Red Granite
  5. Kali Putih Granite
  6. Alaska Putih Granite
  7. Red Multicolor Granite
  8. Paradiso Granite
  9. Bulan Putih Granite
  10. Kashmir Putih Granite

Absolute Black

Absolute Black Granite sing paling populer granit Indian ing saindhenging donya. Iki granit ngalangi lan uga disebut minangka Jet Black Granite.

Quarries saka Absolute Black granit dumunung ing Khammam, Warangal, Chamrajnagar, Mysore, Shoolgiri, lan kanakapura ing India. Sampeyan bisa nggunakake granit iki nggae Kitchen Countertops lan Memorial Tiles.

Slabs granit iki kasedhiya ing ukuran cilik lan ukuran jumbo big. Slabs saka Absolute Black Granite digunakake kanggo nggawe Countertops Kitchen. Ana uga kothak kasedhiya ing granit iki.

Kothak digunakake kanggo Wall panel, Kitchen Countertops backsplash, jedhing, lan jogan. Sampeyan bisa tuku granit iki ing papan, kothak lan nglukis slabs kanggo Memorials.

Black Galaxy

Black Galaxy Granite punika granit kaloro paling populer saka India. Wis latar ireng peteng karo salaka lan emas flecks. flecks iki kawentar nalika kontak karo lampu.

Iku katon ayu ing Kitchen Countertops, benchtops, wall panel. Iki uga digunakake kanggo Memorials lan monumen.

The Galaxy Granite punika granit paling populer ing negara-negara kayadéné Algeria, Libya, Morocco, Indonesia, Oman, UAE, Saudi Arab, Qatar, Malaysia, Singapore etc.

Ing ukuran granit paling misuwur iku Slabs Big, slabs cilik, lan kothak ing ukuran 60x30x1.8 cm.

Quarries saka Black Galaxy Granite dumunung ing Prakasam Kabupaten Andhra Pradesh. Sampeyan bisa tuku slabs, kothak, Countertops, lan Memorials ing granit iki.

Tan Brown

Tan Brown Granite mbok menawa paling digunakake granit werna coklat ing pasar donya. Iki granit ayu coklat karo kembang ngeculaké korek ing pola.

Werna coklat wis pipis saka werna tan, supaya nemu jeneng Tan Brown Granite. Quarries granit coklat ayu dumunung ing Karimnagar saka Telangana.

Ing Tan Brown granit iki digunakake digunakake kanggo nggawe Countertops Kitchen, Benchtops, wisuh jedhing basin, wall panel, Paving lan jogan. Tan Brown granit kasedhiya ing Polesan, flamed, Kulit lan Lapatto Kola.

Iki granit mirah lan apik banget kanggo proyek. granit iki utamané misuwur ing negara-negara kayadéné USA, Canada, Rusia, Azerbaijan, Uzbekistan, Jerman, Afrika lor, lan Timur Tengah.

Ukuran populer granit iki slabs ing ukuran amba lan ukuran cilik, kothak ing 60*30*1.8 cm lan 60*60 kanggo proyèk. Sampeyan bisa tuku ukuran lan ukuran Kitchen Countertops.

New Imperial Red

New Imperial Red punika granit abang lan Maroon. Sampeyan bisa nggunakake granit iki ing Kitchen Countertops, Flooring lan tembok panel. granit iki wis cilik kanggo kembang werna latar mburi amba.

Senajan granit iki quarried ing negara Madhya Pradesh India, kabeh pabrik dumunung ing Rajasthan. Iki pilihan banget populer kanggo Memorials lan monumen uga. Sampeyan uga bisa nggunakake granit iki ing jedhing lan jogan area ruangan.

Pasar utama saka New Imperial Granite punika Rusia lan Mantan negara USSR kayata Turkmenistan, Belarus, Azerbaijan, Ukraina. granit iki uga misuwur ing Polandia, Jerman, USA uga.

Sampeyan bisa tuku slabs lan kothak saka New Imperial Red Granite ing macem-macem ukuran lan kekandelan.

Kali Putih

Kali Putih iku salah siji saka granit putih paling populer saka India. Wis latar putih karo jinis kali vena ing pola.

Quarries saka Kali Putih Granite dumunung ing negara Andhra Pradesh.

granit iki biasane digunakake kanggo Countertops Kitchen lan jogan. Sampeyan uga bisa nggunakake granit ayu iki minangka alternatif kanggo marmer putih ing jedhing lan Backsplash.

Kothak granit iki kasedhiya ing nyelarasake 1 cm, noncalibrated 1 ~ 1.2 cm, lan 1.8 cm. Toleransi kekandelan ing kothak iku nul kanggo 2 mm.

Pasar utama kanggo River Putih granit Argentina, USA, Canada, Jerman, Poland, bongso Spanyol, lan UK. Granit iki uga disebut minangka Thunder Putih Granite amarga werna putih padhang karo ombak ireng banget lancip.

Alaska Putih

Alaska Putih granit utawa umum dikenal minangka Alaskan Putih Granite punika granit putih padhang. Ing latar mburi granit iki krim putih karo vena nggoleki lan kembang amba.

granit iki quarried ing Negara India Rajasthan. Popularitas granit iki banget dhuwur ing Amerika Serikat, lan iku siji saka paling sade Granite Indian ing Amerika Serikat. jeneng granit iki inspirasi dening wilayah Alaskan gedhe saka Amerika Serikat.

Wiwit punika paling populer ing Amerika Serikat lan pasar Eropah, granit iki sumadhiya nèng 2 cm lan 3 slabs nglukis cm mung. Kothak granit putih ayu sing kasedhiya ing urutan. Alaska Putih Granite biasane digunakake minangka Kitchen Countertops.

Red Multicolor

The Red Multicolor granit punika granit abang populer saka India. Granit Red iki nduweni latar mburi abang peteng karo vena wavy coklat lan ireng.

The Red Multicolor wis quarried ing negara bagéyan Karnataka. Iki pilihan populer kanggo Flooring, wall panel, Memorials, lan Kitchen Countertops. Yen sampeyan are looking for a cahya lan tema peteng kanggo countertop Panjenengan, iki salah siji opsi paling.

granit iki salah siji saka granit sade paling ing Polandia, Jerman, Albania, Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, lan Negara Baltik liyane. The Red Multi sumadhiya nèng macem-macem jinis kekandelan kanggo syarat pelanggan.

Paradiso Bash / klasik

Paradiso Bash lan Paradiso Classico sing granit ayu karo pola mendhung. The Bash luwih werna abu-abu nalika Classico luwih kain. Loro-lorone granit iki elegan lan prayoga looking.

The Paradiso bash lan Classico granit banget migunani kanggo nggawe Countertops Kitchen. Ing jogan saka granit ayu iki uga akeh banget dienggo.

The Paradiso bash lan Paradiso Classico sing utamané misuwur ing pasar Eropah lan pasar Eastern Tengah. Negara kayata Spanyol, Italia, France, Portugal, lan Romania tuku iki granit kathah.

Sampeyan bisa tuku Paradiso Granite in slabs, kothak lan khusus Cut ukuran memorial.

Bulan Putih

Bulan Putih Granite uga dikenal minangka Kashmir Pearl Granite. Nanging tak jeneng Kashmir Pearl amarga saka Kashmir Putih Granite. granit iki nduweni latar mburi putih karo kembang jinis mutiara lan garnets coklat.

Iki quarried ing Negara India Andhra Pradesh, Processing wis rampung ing fasilitas Hyderabad lan Ongole kita.

Ing negara Amerika iku customer paling gedhe bulan Putih Granite saka India, granit iki uga pilihan banget populer kanggo Kitchen Countertops ing pasar Timur Tengah. We Cut slabs amba lan cilik ing granit iki.

Kashmir Putih

Kashmir Putih mbok menawa granit putih paling apik saka India. granit ayu iki quarried ing Negara India Madurai. The Kashmir Putih nduweni latar mburi putih ayu karo gudang werna abu-abu lan coklat karo garnets coklat.

Sampeyan bisa uga wis katon granit iki ing proyèk Airport banget gedhe ing donya. Iki inexpensive, materi hard lan liyane seragam saka India. We proses Kashmir Putih ing fasilitas bangalor kita.

Kashmir putih populer kabeh ndonya, European, American, tengah wétan saben bagéan saka donya Import Kashmir Putih Granite. We Cut granit iki ing slabs lan kothak wangun.

Loro saka, ana akeh granites kayata Desert Brown, rosy Pink, Crystal Kuning granit banget populer ing pasar donya uga Market Indian domestik.

2018-10-22T16:27:38+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: