Watu Indian Popular ing Jerman

Jerman lan India ana ing antarane ekonomi paling gedhé ing donya. total perdagangan Jerman karo India ana 15.8 Billion Euro in the Financial year 2013-2014. Jerman Import akèh Indian Products kalebu Stones Natural. Indian Natural Stones banget populer ing Jerman. Kene kita ngrembag Stones Indian paling populer ing Jerman.

Flooring, wall panel, Tiles Kitchen, Countertops Kitchen, and Memorials are main uses of Natural Stones from India. German companies Import 3 jinis Natural Stones saka India. dhaftar iki adhedhasar pitakonan ditampa ing situs kita. Ana uga akeh Stones India luwih populer ing Jerman.

Marble Indian Popular ing Jerman

Indian Marble pilihan populer kanggo jogan lan tembok panel tradisional. Sawetara marmer bubar ditemokake wis entuk reputasi apik kanggo kang alternatif ayu kanggo Granites. Following sing Marble Indian populer ing Jerman:-

Verde Guatemala Marble

Gedhe area jogan lan Kitchen Countertops sing ulah utama Verde Guatemala Marble saka India. Bookmatched Verde Guatemala slabs duwe Efesus paling apik kanggo jogan. marmer iki uga misuwur ing ukuran kothak. Jerman Import kothak saka 60x60x2 cm / 3 cm, 60x30x2cm, 60x40x2 cm lan kothak nyelarasake ing 1 kekandelan cm. Kothak digunakake kanggo tembok panel lan backsplash.

rainforest Brown / Green / Gold Marble

Rainforest Marble sing watu Serpentine. Ana telung werna kasedhiya ing marmer ayu, kaya Green, Brown, lan Gold. Marbles sing umum digunakake kanggo tembok panel. A perawatan khusus disebut Brushing utawa Rampung Antique paling populer kanggo tembok panel. marmer iki quarried ing Area Bidasar Rajasthan, lan iki uga disebut Bidaser utawa Bidasar marmer. Ing Impor utama saka marmer iki ing Slab lan kothak wangun.

Mercury Black / Mercury Putih Marble

Mercury Black lan Mercury Putih sing marmer peteng saka India. Iki Marbles ayu marmer banget anyar lan kasedhiya ing 2 cm lan 3 slabs cm. Iki Marbles anyar digunakake kanggo Countertops Kitchen lan tembok panel. Loro-lorone Marbles hard lan njupuk polishing apik. Iki loro Marbles uga kasedhiya ing disapu resik lan Kola Antique.

Granit Indian Popular ing Jerman

Granites sing utamané dipigunakaké kanggo Countertops Kitchen lan Flooring. Jerman Import macem-macem jinis Granite saka India. Ing Impor ing umume kothak lan wangun papan. We are ora nambah Absolute Black Granite, Star Galaxy Granite lan granit ing dhaptar. Iki granites populer donya nanging lan kita nyoba kanggo short dhaftar minangka akeh minangka:

Imperial Putih Granite

Imperial Putih Granite

Imperial Putih Granite punika granit putih prayoga, granit iki pilihan populer kanggo Countertops Kitchen lan Flooring ing Jerman. Slabs sing Cut ing 2 lan 3 kekandelan cm. Kothak saka Imperial Putih Granite kasedhiya ing Polesan, nyelarasake, beveled Finishing. Iki salah siji saka granit putih paling populer ing Jerman.

Gading Brown Granite

Gading Brown Granite

Gading Brown Granite punika granit ibas lan coklat. Ing liyane Gading coklat iku Granite Sivakashi. Dasar granit iki coklat karo garis coklat banget lancip. Ana ing wektu nalika Gading Brown ana granit paling populer karo Kashmir Putih Granite lan Kashmir Gold Granite. Loro granit sing ora kasedhiya saiki karo werna padha padha kasedhiya sadurunge. Nanging, ing Gading Brown Granite isih kasedhiya. Jerman Impor 2 cm lan 3 slabs cm lan 2 cm lan 1 kothak cm ing Gading Brown Granite saka India.

Multicolor Red Granite

Red Multi Warna Granite

Multicolor Red Granite punika abang, granit coklat karo pola ireng lan coklat. granit iki pilihan populer kanggo Worktops, Memorials, Monumèn lan Countertops Kitchen. Wall panel nggunakake liyane saka Red Multicolor Granite. granit abang iki wis kaping ulah lan ukuran dhuwur. Slabs lan kothak granit abang multicolor sing ajeg diimpor ing Jerman karo 4 cm, 5 cm, 6 cm, 7 cm, 8 cm lan 10 Memorials nglukis cm.

Paradiso Bash / Granit klasik

Paradiso Bash Paradiso lan Classico sing granit saka Banglore. Iki loro granites duwe prabédan sethitik ing werna lan pola. Flooring lan Kitchen Countertops sing nggunakake utama Paradiso Granite. The Paradiso Bash Granite punika populer ing nggawe Countertops Kitchen, Worktops lan Memorials. Loro-lorone sing ayu kualitas kuwat lan granit. Jerman Import Slabs lan 1 kothak nglukis cm ing bahan ayu.

Ana bahan liyane uga kayata Tan Brown Granite, Warung Brown Granite, Kali Putih Granite, Hassan Green Granite, Kuppam Green Granite (Marina ijo), Absolute Black Granite, Black Galaxy Granite etc. kang immensely populer ing Market Jerman. Kita nyoba kanggo tetep dhaftar cekak sing kok akeh granites ilang. Sampeyan bisa nelusuri kabeh granites iki saka Granit Indian bagean situs web kita.

Sandstone Indian Popular ing Jerman

Dalan pinggiran, jogan. Memorials lan tembok panel sing ulah utama Sandstone saka India. Sandstone wis beda saka marmer lan granit. Sawetara sandstone ora njupuk polish lan digunakake kanggo jogan dhe lan jogan ruangan. Jerman impor macem-macem jinis sandstone saka India, sawetara saka populer minangka ngisor:

Rainbow & Teakwood Sandstone

Rainbow lan Teakwood sing sandstone paling populer ing pasar Jerman. watu-watu iki kagungane India. Jerman Import akeh kontaner saka Rainbow lan Sandstone saka India. Gunakake utama sandstone iku kanggo nggawe jogan dhe, monumen, Memorials, kothak wall, lan trotoar area mbukak. Ing ukuran misuwur iku slabs ing 2,3 lan 4 kekandelan cm karo kothak saka 60x30x2,3,4 cm , 60x60x2,3,4 cm. Calibrate kothak saka Rainbow & Teak sandstone ingkang misuwur. The Rainbow lan Teakwood Sandstone ora njupuk polish a. Rampung sing ana ing Rainbow & Teakwood wis Cukup Cut lan honed Finishing.

Salajengipun Luna Gray, Luna Brown, Autumn Gray, Autumn Brown, Dholpur Beige, Pink, Coklat lan sandstone sing uga misuwur ing Jerman. Iki watu alam saka India duwe nggunakake utama minangka trotoar.

India ngarep kanggo atusan werna saka Natural Stone, lan Jerman pasar amba kanggo Companies Indian Stone. Kita wis kabeh ndhuwur Natural Watu ing Kola beda. Sampeyan bisa hubungi kita kene kanggo syarat saka Natural Stone saka India.

2018-10-28T12:05:15+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: