12 Natural Stones paling kondang ing Timur Tengah

Ing Timur Tengah wilayah dikembangaké ing Continent Asia. Iku akeh wilayah ajeg karo atusan proyèk Infrastructure akeh ing. Ana dikarepake dhuwur banget kanggo Granite Indian, Sandstone Indian lan Indian Marble ing Timur Tengah. ingkang kalebet 12 Natural Stones paling kondang ing Timur Tengah

Marble Popular

  • Green Marble / ijo Guatemala
  • Indian Putih Marble
  • Rainforest Brown Marble
  • Rainforest Gold Marble
  • Jaisalmer Gold

Popular Granite

  • Black Galaxy
  • Absolute Black
  • Crystal Kuning
  • Tan Brown

Popular Sandstone

  • Beige Sandstone
  • Teakwood
  • Rainbow

Paling Marble Popular ing Timur Tengah

Marble digunakake kanggo Flooring, wall panel, Countertops pawon lan kothak backsplash. The Marbles saka India iku siji saka materi sing paling digunakake ing Negara Eastern Tengah. Indian Marbles are strong, elegan lan paling ayu marmer colored ing donya. Ngisor iki dhaftar panjarwa Marbles Popular saka India, kang populer ing sisih wétan tengah.

Green Marble / Verde Guatemala Marble

The Green Marble utawa dikenal minangka Verde Guatemala Marble ing Timur Tengah punika marmer paling populer ing Timur Tengah. quarries saka marmer ijo ana ing Negara Rajasthan. Sampeyan bisa nggunakake Green marmer ing nggawe jogan lan tembok panel area amba. Kang digunakake ing akèh bangunan apik ing saindhenging Timur Tengah. Sampeyan bisa tuku Green Marble in slabs lan kothak ukuran. Sampeyan uga bisa nggunakake Green Marble in menang Kitchen lan tembok panel.

Indian Putih Marble

Putih Marble saka India is a collection of different types of white marble available in Udaipur and Rajnagar Area. Sampeyan bisa nggunakake marmer putih ing nggawe jubin lan tembok panel. Iki uga cocok kanggo jogan area gedhe. The White marmer saka India digunakake ing Masjid Zayed Sheikh misuwur. Ana akeh bangunan apik liyane kang wis digunakake marmer putih premium saka India.

Sampeyan bisa tuku marmer putih 60×30 lan 60×60 utawa slabs acak. Iki pilihan populer kanggo Efesus jogan.

Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown Marble

Kualitas premium Rainforest Brown marmer sing dipilih populer kanggo tembok panel lan jedhing kothak. Iki kuwi marmer unik saka India. Ing latar mburi coklat intersected brown rodo peteng ayu lan vena maroon. Rainforest Brown marmer luwih populer ing Turki saka ing negara wétan tengah liyane.

Sampeyan bisa tuku slabs lan kothak ing Rainforest marmer saka kita. We nggawe slabs ing 2 lan 3 kekandelan cm. Kita uga bisa sumber sampeyan nggunakake kothak ing dimensi beda lan kekandelan.

Rainforest Gold Marble

rainforest marmer emas

The Rainforest Gold marmer iki marmer ngeculaké Golden saka wilayah Bidasar. Iki quarried karo Rainforest Brown lan Green Marble. Rainforest emas digunakake kanggo tembok panel lan monumen. Iki marmer emas paling ayu. ing Rainforest Gold Marble punika populer ing finish kayata Polesan lan disapu resik (Antique), kang digunakake minangka kothak jedhing lan tembok panel ing panggonan jero.

Sampeyan bisa nggunakake Rainforest Gold marmer ing pembangunan témbok panel, menang Kitchen. Aku ora menehi saran sampeyan kanggo nggunakake minangka jogan.

Jaisalmer Gold Marble

Jaisalmer Gold Marble

Jaisalmer Gold Marble punika marmer emas populer liyane saka India, kang wis nampi sudhut ing pasar Eastern Tengah. linapis marmer iki bisa digunakake ing macem-macem formulir lan Kola. Akeh kraton wétan tengah wis digunakake marmer iki minangka bahan dhasar kanggo kraton lan benteng-benteng. ing Jaisalmer marmer emas wis macem-macem jinis pagawean kasedhiya kayata honed, polesan, grumbulan hammered lan sandblasted.

Loro saka Marbles ndhuwur saka India, ana akeh werna kayata Rainforest Green Marble, Mercury Putih Marble, Fantasi Brown Marble kang ganing popularitas ing pasar Timur Tengah. Sampeyan bisa nelusuri kabeh Indian Marble dening ngisor link iki.

Jlajah Koleksi kebak Indian Marble

Paling Popular Granite ing Timur Tengah

Granit Indian, tanpa pitakonan sembarang, sing granit paling ayu lan populer ing donya. India iku sawijining negara amba lan mrodhuksi manéka granit ing werna ing macem-macem lokasi. Indian Granite digunakake kanggo jogan, pawon countertops, wall panel, amba wilayah jogan lan nggawe monumen. Ing Timur Tengah biasane tuku ngisor Granites Indian :

Black Galaxy Granite

Black Galaxy Granite

The Black Galaxy Granite mbok menawa Granite Indian paling populer ing Timur Tengah. The Granite wis sudhut popularitas kabeh liwat sisih wétan tengah. Sampeyan bisa nggunakake Black Galaxy nggae Kitchen Countertops, wall Tiles, Tiles Flooring, Tiles Kitchen, Elevation lan Table menang. ing Black Galaxy granite wis dikarepake ageng ing Timur Tengah. Umumé, wong seneng tuku Big Size slabs ing materi iki, nanging slabs cilik lan 60×30 kothak uga akeh banget dienggo.

Absolute Black Granite

Absolute Black Granite

Absolute Black Granite utawa Premium Black Granite paling digunakake granit ing donya. Iki granit ngalangi. Absolute Black iki digunakake digunakake minangka Kitchen Countertops kabeh ndonya. The granit peteng ndadekake pawon banget ayu. Ana akeh liyane Efesus kanggo granit iki kayata tembok panel, area gedhe jogan etc. ing Absolute Black lan Sedheng Black Granite digunakake ing komersial lan omah. granit iki akeh banget fleksibel lan bisa nyetel ing sembarang tema werna amarga werna ireng sawijining ngalangi. Iki apa iki paling granit sade ing Timur Tengah uga.

Crystal Kuning Granite

Kristal Kuning Granite pilihan populer kanggo wilayah project komersial gedhe lan jogan tlatah ing Wétan Tengah. materi iki konsisten lan seragam. Ana akeh proyek gedhe arep ing Timur Tengah ngendi Crystal Kuning Granite akeh banget digunakake. Ukuran sing paling populer ing granit ayu iki 60×30 lan andha. Iki katon apik ing Kitchen Countertops uga. Sampeyan bisa tuku slabs lan kothak ing Crystal Kuning Granite kanggo macem-macem Efesus.

Tan Brown Granite

Tan Brown Granite

Tan Brown punika temtu salah siji saka granit coklat paling apik ing donya. Ing werna granit coklat lan tan peteng digunakake kanggo nggawe Kitchen Countertops lan jogan. granit iki granit konsisten lan seragam kanggo proyèk. Tan Brown granit digunakake ing mall amba, Komplek Shopping, lan Komplek omah. Tutul lan aran saka granit banget premium, Nanging, iku medium kanggo granit rega kurang. Ing ukuran populer 60×30 lan slabs cilik ing 1.8 kekandelan cm.

Ana akeh Granites Indian kayata Colonial Putih Granite, Kali Putih Granite, Platinum Putih Granite, lan Rosy Pink Granite, kang populer ing pasar sisih wétan tengah. Sampeyan bisa nelusuri kita dening link ing ngisor iki.

Jlajah koleksi Granit Colors Indian

Sandstone Indian Popular ing Timur Tengah

Sandstone digunakake kanggo jogan ruangan, elevation wall, kothak jedhing lan jogan kolam renang. Indian Sandstone banget populer ing wilayah Wétan Tengah. Akeh proyek ndherek sandstone minangka jogan ruangan disenengi amarga sifat bahan. Ngisor iki Sandstone populer ing pasar Timur Tengah :

Dholpur Beige Sandstone

Dholpur Beige Sandstone

Dholpur Beige punika kualitas premium sandstone rega kurang saka India. sandstone iki pilihan populer kanggo tembok panel lan Taman anggar ing Villas, Hotels Resort lan Residential. iki Dholpur Beige Sandstone iku ibas ing werna lan menehi Royal aran. Ing ukuran populer 56×56, 40×40, 60×30, 30×30 ing Dholpur Beige Sandstone.

Rainbow Sandstone

Rainbow Sandstone

The Rainbow Sandstone punika Sandstone liyane populer saka India. sandstone iki biasane digunakake ing tembok panel njero ruangan lan jogan dhe. The nature of this stone makes the floors nonslippery. The Rainbow Sandstone rawuh ing macem-macem ukuran lan karo Kola sawn lan honed (Mat rampung). Iki sandstone populer ing pasar Timur Tengah. Iki digunakake kanggo proyek omah lan komersial amba.

Teakwood Sandstone

Teakwood Sandstone

Teakwood Sandstone punika Sandstone woodlike ayu. Quarries saka Sandstone dumunung ing Rainbow Sandstone. Sifat loro sandstones iki padha. ing Teakwood sandstone rawuh ing werna kuning lan emas. Kaya Rainbow Sandstone, sampeyan bisa nggunakake bahan iki ing jogan dhe, wall panel lan jedhing kothak.

Sampeyan bisa nemokake luwih Sandstone saka India dening ngisor ngisor link.

Jlajah koleksi Sandstone Indian

Sampeyan bisa tuku iki Stones Indian populer saka kita dimensi beda lan kekandelan minangka saben nggunakake. Ing Timur Tengah dumadi ing negara-negara iki :

  • Bahrain
  • Cyprus
  • Turkey
  • Mesir
  • Iran
  • Iraq
  • Israel
  • Jordan
  • Kuwait
  • Lebanon
  • Oman
  • Palestina
  • Qatar
  • Saudi Arabia
  • Tanjung
  • Turkey
  • Uni Emirat Arab
  • Yaman
2018-10-28T12:06:50+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: