8 Metode prasaja kanggo Priksa The Quality of Black Galaxy Granite!

Quality Priksa Black Galaxy Granite

Black Galaxy granit watu karo macem-macem jinis varieties. Iki watu banget angel kanggo panuku anyar. Yen sampeyan planning kanggo tuku Black Galaxy Granite, iku pancene banget penting kanggo sampeyan priksa kualitas materi sing njupuk.

granit iki quarried ing India, lan Processing uga rampung ing India. Siji bisa duwe idea banget dhasar bab kualitas sawise inspecting pemblokiran, nanging mung pengawasan advance bisa mbantu nggoleki kualitas dikarepake ing granit iki.

Kene kita miwiti, carane kanggo mriksa kualitas ireng galaxy granit.

Quality Priksa ing Black Galaxy Granite Slabs

Priksa ukuran papan saka Black Galaxy Granite.

Slabs sing materi kang ukuran acak, ing Galaxy Granite ana sing ngisor jinis slabs kasedhiya :

  • 50 cm nganti x 140 cm nganti Random Slabs
  • 65 cm nganti x 180 cm nganti Random Slabs
  • 65-90 cm x 240 cm nganti Random Slabs
  • 150 cm nganti x 260 cm nganti Random Slabs
  • 180 cm kanggo 210 cm x 280 kanggo 330 cm Random Slabs

slabs cilik tansah luwih murah tinimbang slabs ageng lan maneh. Ukuran umum slabs kualitas standar 65 cm nganti x 180 cm ing slabs counter lan 180 cm nganti x 280 cm ing slabs Cut saka mesin Gangsaw.

kekandelan Jenis

Ing papan lan kothak saka Black Galaxy Granite kasedhiya ing 2 cm lan 3 kekandelan cm. Sadurunge multi-agul-agul cutter cilik, kang ngethok slabs ukuran counter saka Black Galaxy Granite, jenis kekandelan umum ana 2 kanggo 3 mm ing kekandelan. Wiwit slabs counter sing umume digunakake kanggo nggawe Kitchen countertops, supaya ora ana masalah gedhe gegayutan kekandelan. Nanging sawise cutter multi-agul-agul, jenis iku watara 1 mm. Yen ana akeh jenis ing kekandelan, banjur rega surup.

Jenis Pola Galaxy

The Black Galaxy Granite wis akèh macem-macem ana karo jenis ing pola galaxy, kanggo informasi luwih lengkap, please visit kaca asil Black Galaxy Granite kene. Ing jenis rodok kurang dadi dhuwur prices. Iki dicokot proses sethitik angel kaya ngecek garis ing materi. Iku perlu sekedhik kawruh ekstra granit ing.

Priksa Line

Garis main peran utama ing panentu rega Black Galaxy Granite. Ana akeh jinis garis katon ing materi galaxy. Sampeyan bisa nemtokake kualitas ireng galaxy granit dening nomer garis katon ing materi. Materi pilihan pisanan ora duwe line sembarang lan bahan kualitas komersial duwe sawetara garis ireng lan putih ing materi.

Bend ing slabs

Bends banget ala kanggo samubarang jinis material, ora mung ing Black Galaxy Granite. Bends inggih punika tuladha saking Processing miskin saka materi. Panjenengan bisa mriksa bend ing Galaxy Granite dening panggolekan ukuran 3 mlaku ing bunder saka materi.

Quality Priksa ing Black Galaxy Granite Tiles

Tengen Angle Cutting

Kothak sing umum saka kualitas apik amarga urutan, nanging sok-sok malah bahan apik duwe masalah karo amba tengen kothak. Yen kothak sing ora Cut mlaku, padha uga duwe masalah amba hak. Masalah amba hak minangka amba minangka masalah mlengkung ing slabs. Kanggo supaya masalah kuwi, kita Cut kita kabeh bahan ing mesin disk pindho otomatis. mesin iki ngaktifake kita kanggo entuk amba 90-degree.

sudhut

Sudhut Galaxy Tiles duwe masalah Pantai. kothak chipped katon banget nyenengake saka sudhut. masalah iki mengkono amarga Processing miskin lan packing. Kita Cut kothak ing mesin otomatis, aku ora ngadhepi masalah kuwi, loro saka kita priksa manawa sak packing ing, sing nampa dikempalken materi kelas kapisan ing consignments Panjenengan. Aku ora mbukak kothak ngeculke.

Polishing

The polishing saka Galaxy Granite kothak sing rampung ing mesin otomatis, supaya ana kasempatan saka polishing ala. Sampeyan bisa entuk polishing apik banget ing polishers sirah siji uga, nanging sampeyan kudu aplikasi kabeh abrasives ing materi. Proses sirah siji banget alon dibandhingaké multi-sirah polishing mesin.

kothak Galaxy ora duwe masalah gegayutan garis wiwit line materi wis dibusak saka loading. Nanging yen piyantun looking for kurang rega galaxy granit, mesthi bisa tuku materi kurang diregani karo garis, jenis galaxy, lan material kekandelan ora rata.

Yen sampeyan nemokake sembarang masalah liyane ing materi galaxy, sampeyan bisa nulis kita ing info@flodeal.com, aku mesthi bakal Wigati badhan lan nerbitaké ing situs web kita.

2018-07-22T18:45:58+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: