Top 12 Popular Natural Watu ing Turki

Turki iku salah siji negara Stone Used paling gedhe ing donya, Turkish Marble donya misuwur kanggo kaendahan unmatching lan ayu banget. Nanging, Turkey uga Ngimpor marmer lan granit saka donya njaba. The geolocation Turki ndadekake pusat kanggo lokasi paling saka dagang uga. Kene kita bakal nuduhake sampeyan Indian Natural Stones populer ing Market Turki.

  • Green Marble
  • Absolute Black
  • Black Galaxy
  • Tan Brown
  • Verde Star
  • Ash Black
  • rainforest Green
  • Bidasar Brown
  • rainforest Gold
  • Desert Brown
  • Platinum Putih
  • New Imperial Red

Green Marble / ijo Guatemala

Green Marble or commonly known as Verde Guatemala Marble is being used in Turkey as a flooring and wall cladding needs. This beautiful marble is used in the Turkish presidential palace. The Verde Guatemala digunakake ing loro jogan lan tembok panel ing Turki Palace. Loro saka saka akeh premium hotels lan mall wis digunakake marmer iki kanggo kabutuhan jogan sing.

Sampeyan bisa nggunakake Indian Green Marble ing Flooring, wall panel, lan Kitchen Countertops.

Absolute Black Granite

Absolute Black Granite punika kualitas premium Black Granite saka India, granit ngalangi Iki salah siji saka pilihanipun paling populer kanggo Kitchen Countertops. Sampeyan uga bisa ndeleng granit iki ing tembok panel lan jogan ing Turki. Granit Black iki pemanasan umum kanggo menang Kitchen.

Sampeyan bisa nggunakake Absolute Black Granite ing Kitchen Countertops, kothak wall, lan Flooring. granit iki uga kasedhiya ing Polesan, kulit, Disapu resik lan Flammed pagawean kanggo macem-macem Efesus.

Black Galaxy Granite / Star Galaxy Granite

Black Galaxy punika granit paling ayu ketemu ing India. Iki granit werna ireng ngalangi karo stars kaya specks ing pola. perusahaan Turki tuku kualitas galaxy ireng granit tanpa kotor sembarang. granit iki digunakake ing proyèk komersial premium lan proyèk omah larang.

Sampeyan bisa nggunakake Black Galaxy Granite ing menang Kitchen, kothak wall, lan jogan. Sampeyan bisa tuku granit iki ing macem-macem ukuran kayata slabs Gangsaw Jumbo, slabs counter, lan kothak 60×30 ing 2 lan 3 kekandelan cm.

Tan Brown Granite

Iki granit coklat peteng karo werna tan minangka latar mburi. Ing Tan Brown Granite pilihan populer kanggo jogan lan Kitchen menang. granit ayu iki quarried ing Negara India Telangana. sadurungé, ing Telangana ana bagean Andhra Pradesh State. granit Iki salah siji saka granit coklat paling populer ing Turki India.

Sampeyan bisa nggunakake Tan Brown Granite ing jogan lan Kitchen menang.

Verde Star Granite

The Verde Star granit ijo ayu karo bintang putih. Jeneng liyane saka granit iki Hassan Green Granite. Iku saka nagara India Karnataka. The Green Warna granit iki banget padhang ijo. Fabricators nggawe Kitchen Countertops lan tabletop saka granit iki biasane. granit iki uga pilihan apik banget kanggo jogan lan tembok panel. We ngèkspor Verde Star Granite in Slab, Kothak lan Kitchen countertops ukuran.

Sampeyan bisa nggunakake Hassan Green granit ing Flooring, wall panel, lan Countertops.

Ash Black Granite

Ash Black mbok menawa granit murah kasedhiya. Ing Ash Black quarries dumunung ing Negara India Rajasthan. We ajeg Cut granit iki ing Slabs lan Tiles ukuran. granit iki njupuk brushing banget. Kita wis rampung akeh proyek granit iki. Iki materi konsisten lan kuwat banget.

Sampeyan bisa nggunakake granit awu ing Flooring, wall panel, counters Kitchen, kothak Backsplash, lan Memorials.

Rainforest Green Marble

Rainforest Ijo marmer Serpentine. Amarga pola lan werna unik, iki salah siji saka marmer sing paling digunakake kanggo panel tembok ing Turki. The Rainforest ijo wis diimpor ing Turki saka nagara India Rajasthan. Iki kuwi ayu lan uga digawe dening alam, sampeyan bakal stunned ndeleng pola. Iku hard kanggo pracaya iku watu alam.

Sampeyan bisa nggunakake Rainforest Marble in proyèk wall panel njero ruangan utawa ruangan, sampeyan uga bisa nggunakake marmer iki kanggo backsplash kanggo countertop pawon.

Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown utawa Bidasar Brown materi unik liyane saka India, kang lagi diimpor kathah ing pasar Turki. The Rainforest Brown quarries dumunung ing Rainforest Gold lan RF Green Marble. Iki uga digunakake kanggo tembok panel. The Rainforest Brown nduweni latar mburi coklat karo coklat / vena maroon peteng.

Sampeyan bisa nggunakake marmer iki ing Kitchen Backsplash, wall panel, kothak jedhing lan pengangkatan ruangan.

Rainforest Gold Marble

Ayu Rainforest marmer emas quarried near Bidasar ing Rajasthan, nanging paling Processing wis rampung ing Udaipur lan Jaipur area. marmer iki rapet related kanggo Rainforest Green lan RF marmer coklat. Iki pilihan populer kanggo tembok panel, elevation ngarep.

Kaya RF Green lan RF Brown marmer, sampeyan bisa nggunakake granit iki ing backsplash ing, panel, kothak jedhing lan pengangkatan ngarep.

Desert Brown Granite

Desert Brown punika granit werna coklat saka India, iki materi banget konsisten karo liyane uniformity ing werna lan pola. The Granite Desert Brown punika granit kuwat banget, sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem aplikasi lan proyèk ngendi werna lan pola konsistensi iku penting.

Sampeyan bisa nggunakake Desert Brown Granite in Flooring, wall panel, menang Kitchen, kothak Backsplash lan proyèk gedhe. Ana akeh proyèk ing Turki ngendi granit iki digunakake.

Platinum Putih Granite

Iki granit putih ayu saka India. Ora duwe masalah umum karo akeh granit putih kaya pinholes lan jenis pola. The granit putih ayu ora perlu sembarang tipe sealing lan perawatan. Iki dadi nggumunake lan mirah sing bisa nggunakake ing jogan, pawon, area gedhe proyèk komersial.

Sampeyan bisa nggunakake Platinum Putih Granite ing jogan area Gedhe, proyèk amba, Kitchen countertops, kothak backsplash lan malah ing pavers dalanmontor.

New Imperial Red Granite

A granit abang karo ngeculaké korek lan kembang ireng. Iki salah siji saka granit abang paling ayu dhuwur. The New Imperial Red Granite umume digunakake ing nggawe menang Kitchen. Granit sanget konsisten lan materi seragam. Akeh proyek Indoor lan ruangan ing Turki sing digawe saka granit iki.

Sampeyan bisa nggunakake New Imperial Red Granite ing Flooring, area gedhe proyèk komersial, menang pawon lan kothak backsplash.

2018-10-28T12:07:14+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stone Price List
Kirim
cedhak-link
%d bloggers kaya iki: