5 Migunakake Granit Tile

Granite tile is an essential component in any building or construction project. A kothak wangun cilik karo amba hak sampurna, kang Cut saka ukuran papan ageng. Sampeyan bisa tuku ukuran umum kayata 12×12 inci, 12×24 inci, 24×24 Inci utawa ukuran ngarang lan kekandelan. Ingkang kalebet utama Efesus Granit Tiles:

  • Flooring
  • wall panel
  • Countertops Kitchen
  • Tiles Kitchen
  • Backsplash

Flooring

Absolute Black Granite Tile Flooring

Kothak granit ana sing dipilih populer kanggo nggawe jubin. Sampeyan bisa nggawe kothak granit minangka materi jogan utama.

You can use size such as 60×30 utawa 60×60 ing kekandelan saka 2 cm utawa 3 cm kanggo nggawe jogan kualitas.

Saksampunipun ngrembug karo arsitek Panjenengan, sampeyan uga bisa order kothak ukuran adat granit minangka saben kasenengan jogan Panjenengan.

Kita bisa Cut lan sumber sampeyan Ngatur-digawe kothak kanggo syarat ing 2 cm lan 3 granit nglukis cm.

Minangka kanggo pilihan werna, jubin granit katon ayu ing kabeh pola.

Yen sampeyan are looking for a pola homogen, sampeyan bisa nyambung karo flowery lan kristal kothak pola kita.

Yen sampeyan perlu gaya endah ing jogan Panjenengan, sampeyan bisa nyambung karo Bergelombang lan Sunny Granite koleksi.

The Granite jubin sing salah siji sing paling ekonomi lan awet. Granit minangka materi banget dawa-tahan. Bisa tetep kanggo atusan taun.

Sampeyan bakal nemokake kemegahan sawise padha nggunakake kanggo umur. Iki uga meh nul pangopènan materi, supaya sampeyan ora perlu mbayar jumlah dibalèkaké kanggo pangopènan.

wall panel

Flamed Crystal Kuning Granite Tile panel

kothak Granite bgt digunakake ing tembok panel. Kothak ing ukuran 24×24 Inci luwih populer ing nggawe area panel luwih gedhe.

Sampeyan bisa nggunakake flamed utawa Finishing Polesan kanggo panel tembok kothak granit

Sampeyan kudu tuku kothak tembok ing kekandelan saka 1.2 cm utawa 2 cm.

Bobot saka 24×24 Inci kothak granit ing kekandelan 1.2 cm punika 12 kg lan 2 cm punika 20 kg.

kothak iki bisa gampang pasted ing tembok nggunakake Techniques prasaja.

Sampeyan bisa supaya adat grooving kanggo kita kanggo pasting kothak ing tembok. Kita bisa nggawe grooves minangka saben kasenengan.

Sampeyan bisa nggunakake pola flowery (pari-parian liyane) lan pola colored ngalangi seragam katon lan pola wavy lan pola mendhung kanggo ndelok endah.

kothak amba saka 24×24 Inci bisa liwat area gedhe kayata pengangkatan ngarep, emper, tembok njaba.

Granit njupuk polishing pinunjul. Yen sampeyan planning kanggo nggawe tembok nggilap, iki minangka materi ngédap.

Sampeyan uga bisa nggunakake flamed (burned), kulit, Kola Lapataro ing kothak granit kanggo tembok. Kabeh kothak wall granit Highly awet lan weatherproof.

Countertops Kitchen

Colonial Putih Granite menang Tile Kitchen

Akeh wong sing ora pati ngerti karo kasunyatan sing, countertops bisa diprodhuksi nggunakake kothak granit. Ukuran kothak, kang digunakake ing nggawe countertops iku umume 12×12 Inci lan 12×24 inci.

Sampeyan bisa nginstal kothak granit kanggo nggawe countertop Kitchen Panjenengan, kang minangka prosedur nyimpen biaya-efektif.

Sampeyan bisa tuku kothak granit kualitas ing prices competitive lan nginstal ing countertops siji.

Sampeyan saranake kanggo nggunakake granit homogen kanggo tujuan. Sampeyan bisa nggunakake Absolute Black Granite, Black Galaxy Granite, Tan Brown Granite, Bulan Putih Granite etc.

Kabeh granites iki homogen ing alam lan bakal menehi Kitchen dipikir mewah.

Tiles Kitchen

Black Absolute Granite Tile Kitchen Floor

Ing jedhing modern, kothak granit digunakake minangka jogan lan panel. Sampeyan bisa nggunakake Kristal granit kanggo katon homogen lan estetis.

Sampeyan bisa nggunakake granit padha ing lantai saka jedhing lan panel saka jedhing. Iku bakal menehi seragam colored jedhing.

Sampeyan uga bisa nggunakake rong werna temen beda kayata ireng lan putih utawa abang lan putih kanggo kombinasi werna.

Yen sampeyan perlu jedhing liyane endah, sampeyan bisa nggunakake granites endah ing panel tembok jedhing karo granit werna ngalangi ing jubin.

Kanggo lantai non-lunyu, sampeyan bisa nggunakake kulit rampung kothak granit kanggo jogan jedhing. kulit rampung lan flamed kothak granit rampung supaya skidding ing jedhing.

Sampeyan uga bisa nggunakake matt kothak rampung granit kanggo jogan jedhing. Matt Companies Granite Tiles uga supaya slipping ing jubin.

Kothak wall Kitchen arep 1 cm lan Kitchen ing kothak Floor arep 2 cm kanggo kinerja apik.

Backsplash

Alaska Putih Granite Tile Backsplash

Granit kothak minangka backsplash sing nggunakake paling umum saka kothak iki. Ana rong jinis kothak backsplash granit, kothak kristal, lan kothak endah.

Sampeyan bisa milih werna saka kothak granit miturut Granite countertop Panjenengan.

Kombinasi luwih, nggunakake sampel backsplash kothak cilik granit karo Kitchen Countertop Panjenengan.

Sampeyan bisa nggunakake kristal granit utawa wavy lan granit pola mendhung kanggo nggunakake minangka kothak Backsplash sawise mriksa karo countertops.

granit werna padha bisa digunakake kanggo Kitchen Countertop lan kothak backsplash, kang menehi dipikir luwih homogen menyang Kitchen.

Sampeyan kudu tuku kothak backsplash saka 1 cm utawa 2 cm kanggo Kitchen Panjenengan. Kang kasedhiya ing bunder alur lan non-alur.

Ana akeh Efesus saka kothak Granite kayata nggawe Memorials, andha, skirting, nggawe monumen dirancang modernly.

paling ngremenaken, kothak granit sing komponen uwal saka sembarang proyèk bangunan. We Pabrik lan ngekspor kabeh jinis kothak granit ing Kola beda karo kalibrasi lan non-kalibrasi. Sampeyan bisa hubungi kita kanggo Ngimpor kualitas Granite Tiles saka India ing macem-macem ukuran lan kekandelan.

2018-08-31T20:55:03+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: