/Contact
Contact2018-08-27T12:25:29+00:00

Hubungi kita dina iki!

Flodeal Inc. berjuang kanggo nyedhiyani produk lan layanan bisa paling karo saben kontak!

We operate ing industri dibangun ing dateng. Iki mung bisa ngrambah liwat komunikasi lan support experienced - saka kontak kapisan sasi mengeti sepuluh taun Panjenengan.

ing Choice, sampeyan tansah diajak manungsa!

Duwe pitakonan Panuntun wis tuku saka marmer lan granit? Our entire team receives specialized training regularly to ensure you’re receiving the best information possible. Saka pitakonan dhasar kanggo pitakonan selaras Komplek, kita lagi kene kanggo bantuan!

Kasengsem ing Learning liyane babagan layanan kita? Our Account Executives take the time to discuss the program and help you make smart decisions that best meet your needs.

Kantor perusahaan

Marble & North Granit

Area Industrial Sukher,
Hawa Magri 11-18
Udaipur – Rajasthan

South Granite

Flodeal Inc.
Anekal Road,
Nyenggol Area Industrial,
Bangalore – Karnataka

Contact Direct

  • telpon : +91 – 70143 – 50055
  • E-mail: info@flodeal.com
  • samsung / Viber : +917014350055

departemen

  • kaca: info@flodeal.com
  • local: sales@flodeal.com
  • Administrative: admin@flodeal.com
Price List
Kirim