Absolute Black Granite

Absolute Black Granite iku sawijining Indian Black Granite. Jet Black Granite iku jeneng alternatif saka Absolute Black. granit Iki salah siji saka granit peteng kasedhiya. Iki quarried ing Khammam, Warangal, Chamrajnagar, Mysore, and Kanakpura. Rega lan werna prabédan granit ayu amarga panggonan kang wis quarried. Ing Flodeal Inc, kita proses Absolute Black Granite saka kabeh panggonan. We gawé granit iki ing slabs, kothak, countertops, ukuran Motong, langkah, risers, lan headstone. Watu iki akeh banget digunakake ing countertops Kitchen uga perkembangané ing.

Absolute Black Granite
Contact Us
Jeneng watu Absolute Black Granite
Uga kasebut kuat ireng, Black Assuluto, Telephone Black
ukuran dhuwur slabs, Countertops, kothak, langkah, risers, Headstone
Rampung polesan, flamed, Leathered

Absolute Black Granite Slabs

Absolute Black Slabs sing umume digunakake kanggo nggawe countertops. Ana rong jinis slabs kasedhiya ing granit iki. Slabs Ageng kanggo nggawe Countertop lan Center Tabel saka Piece padha lan gedhe-gedhe cilik utawa slabs counter kanggo nggawe mung countertops. We Cut slabs iki ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

Absolute Black Granite Tiles

Kothak saka Absolute Black Granite digunakake minangka kothak lantai, kothak wall, kothak backsplash. kothak sing Cut ing kekandelan beda kanggo nggawe ukuran kanggo lantai tembok utawa backsplash. kaya 10 mm lan 20 mm digunakake kanggo tembok utawa backsplash. nalika 20 mm lan 30 mm digunakake kanggo jubin. We Cut kothak ing ukuran lan kekandelan ngisor.

  • ABPCT2412 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • ABPCT2424 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • ABPCT1212 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • ABPT60302 Tiles Polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • ABPT60402 Tiles Polesan 60x40x2 cm - On Order
  • ABPT40402 Tiles Polesan 40x40x2 cm - On Order
  • ABPT60602 Tiles Polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Absolute Black Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Kita uga Cut Countertops readymade ing Absolute Black Granite, iki kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Absolute Black Granite migunakake

Countertops Kitchen:

Sampeyan bisa nggunakake Absolute Black Granite kanggo nggawe pawon countertops. The countertops granit iki elegan, peteng werna ayu lan ngalangi. Black Countertops akeh banget populer ing nggawe modern Kitchen. Sampeyan bisa nggunakake lemantun ngeculaké cahya uga kabinèt ngeculaké peteng karo granit ayu.

Flooring

Absolute Black Granite uga digunakake cetha ing jogan. Sampeyan bisa nggunakake amba slabs ukuran gangsaw kanggo jogan saka aula amba lan gedhe wilayah. Iki bakal menehi dipikir peteng lan kosong kanggo construction. Sampeyan uga bisa nggunakake kothak ing kothak utawa persegi dowo ukuran kanggo nggawe jogan granit iki. Iki granit seragam lan werna kosong menehi dipikir nggantheng kanggo jogan.

Tiles Kitchen

Sampeyan bisa nggunakake granit peteng iki kanggo jogan lan tembok panel saka jedhing. Ing werna peteng katon gedhe karo bathtub cahya colored lan aksesoris jedhing. Sampeyan bisa nggunakake kothak ing 12×12 Inci utawa 12×24 Inci kanggo nggawe panel lan jogan saka jedhing.

Headstone

Nggunakake Warna Black minangka mourning nggawe Absolute Black Granite Headstone lebih. The Headstones saka Black Warna sing misuwur ing saindhenging donya. Ing seni nggawe itching karya ing kothak headstone lan Absolute Black granit digunakake kanggo nggawe kothak iki. Sampeyan bisa tuku ukuran kayata 80×40, 200×60, 200×100 kanggo nggawe headstone a. We nggawe slabs nglukis saka 4,5,6,8 lan 10 cm ing kabeh ukuran.

Kitchen Backsplash

Sampeyan bisa nggunakake kothak ing Absolute Black kanggo Kitchen Backsplash. Dark Black backsplash tiles are suitable for every color Kitchen Top. Sampeyan bisa nggunakake kothak kanggo werna peteng lan werna lampu Kitchen Countertops.

andha

Black Granite andha sing modern lan elegan. Steps and risers made of this black granite are very popular. The black color is a consistent color and it can be used extensively in making staircases and treads.

sill jendhela

Absolute Black granite is very much used in Window sills because of its consistency and plain colored nature.

video

Absolute Black Granite Rampung

Granit Black iki sumadhiya nèng finish ngisor :

Polesan Absolute Black Granite

granit ing Rampung polesan iki digunakake kanggo countertops Kitchen, jogan, kothak wall, kothak Kitchen, headstone, sill jendhela lan Kitchen Backsplash Tiles.

Honed Absolute Black Granite

granit honed digunakake kanggo countertops Kitchen modern, jogan ruangan, wall panel lan jedhing kothak lantai.

flamed

Flamed granit rampung digunakake kanggo jedhing jogan, swimming jogan blumbang lan panggonan jogan non-lunyu dibutuhake.

kulit Rampung

Kulit rampung Absolute Black Granite iki misuwur kanthi countertops Kitchen modern.

Absolute Black Granite Price

Rega granit iki gumantung ing ukuran lan kandelé. uga, Kola wis main ing panentu rega granit ayu.

Rega general granit iki watara 7 kanggo 8$ / kothak mlaku FOB India kanggo Polesan 3 cm Jumbo slabs Big. The tiles and small slabs of this granite are comparatively cheaper than big slabs.

Sampeyan uga bisa mriksa kita artikel Cara kanggo mriksa kualitas Absolute Black Granite kanggo katrangan bab paramèter kualitas beda.

Macem-macem Ade Black Granite

We kudu 3 macem-macem utama kasedhiya ing Absolute Black Granite. Ana akeh quarries saka granit ing India, saben nduwèni pola beda. Kita diklasifikasikaké kualitas minangka nderek:

Commercial Absolute Black

Commercial Quality Absolute Black Granite punika granit populer kanggo nggawe kothak mirah, slabs cilik lan Kitchen Countertops omahé low budget.

Iki granit peteng, karo ngeculaké coklat. The coklat kawutahaké katon ing cahya Natural padhang. Yen sampeyan are looking for a budget countertop kurang ing wilayah ngendi Natural cahya ora teka, solusi paling iki.

Ngeculaké coklat meh kahuripan ing kurang cahya. Iku katon peteng ing kurang cahya area. Iki granit banget mirah saka India. Punika quarried ing Khammam Kecamatan Telangana.

Iki uga disebut granit pindho. Iki pilihan populer kanggo Kitchen Countertop ing Timur Tengah, Afrika, India.

Standard Quality Absolute Black

Standar kualitas Absolute Black Granite pilihan populer kanggo nggawe kothak kualitas apik, slabs lan Worktops Kitchen.

Iki rodo peteng tinimbang Double Black Granite. Iki granit paling populer.

granit iki nduweni latar mburi ireng peteng karo pari-parian ijo meh kahuripan.

Sampeyan bisa nggawe kualitas apik Kitchen Countertops lan Headstone saka kualitas standar Absolute Black Granite.

Iku granit larang. Kasedhiyan Standard granit kualitas apik lan iku siji saka produk paling didol ing Negara Eropah lan Amérika.

Premium Black Granite

Premium Black Granite iku salah siji saka granit paling larang ing donya.

Iki granit banget peteng.

Jeneng populer utawa terminologi kanggo granit iki Fine gandum Absolute Black Granite.

Ana pirang-pirang jeneng liyane granit iki kayata Jet Black Granite, Premium Black Granite Tambahan etc.

kasedhiyan ing masalah kanggo materi iki, Empu iku granit larang. Salajengipun, ora ketemu gampang ing quarries lan pamblokiran sing arang ana.

Granit iki digunakake kanggo nggawe Memorials, Tugu, Headstone lan kualitas Kitchen Countertops lan Worktops.

Iku paling populer ing Amerika Serikat, Canada, UK, French, German, lan pasar Italia.

Ana sawetara Black werna Granite saka India, kayata G20, G10, Bengal Black Granite, Rajasthan Black Granite kasedhiya, kang ana korek ngeculaké ireng nanging ora Absolute Black Granite.

Sampeyan bisa tuku kabeh jinis Absolute Black Granite lan ndhuwur bahan kasebut saka Marble Flodeal lan Granite ing competitive prices.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 17 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Absolute Black Granite
price
USD 67
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-09-18T11:18:00+00:00
Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: