Bahama Blue Granite

Bahama Blue Granite punika South Indian Granite. granit iki banget populer kanggo jogan, pawon countertops, headstone, vases.

Bahama Blue Granite
Jeneng watu Bahama Blue Granite
Uga kasebut Vizag Blue Granite, Orion Blue Granite
ukuran dhuwur slabs, Countertops, kothak, langkah, risers, Headstone
Rampung polesan, flamed
ulah Countertops Kitchen, Flooring, wall panel, nisan

Bahama Blue Granite Slabs

Slabs saka Blue Granite iki kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Tiles of Bahama Blue Granite are available with us in following sizes :

  • BBPCT2412 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • BBPCT2424 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • BBPCT1212 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • BBPT6030 Tiles Polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • BBPT6040 Tiles Polesan 60x40x2 cm - On Order
  • BBPT4040 Tiles Polesan 40x40x2 cm - On Order
  • BBPT6060 Tiles Polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Bahama Blue karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Ing Bahama Blue Granite iku salah siji saka pilihanipun paling populer kanggo nggawe Kitchen Countertops uga headstone ing. Granit iki akeh banget granit populer ing pasar Eropah. The Memorials saka Bahama Blue Granite ana sing dipilih banget populer. Kita wis granit ing kabeh ukuran lan kekandelan. Ukuran sing paling populer slabs cilik ing 2 kekandelan cm.

Sampeyan bisa tuku Bahama Blue Granite karo Absolute Black Granite, Paradiso Bash / Granit klasik, Hassan Green Granite, Lavender Blue Granite lan werna saka Bangalore Factory.

2018-07-12T17:08:48+00:00
%d bloggers kaya iki: