Antique Putih Granite

Bianco Antico iku sawijining Putih Indian / Cream Granite. granit banget populer ing pasar Amerika Serikat. Ing materi sing padha uga ditemokake ing Brazil, kang diarani Brasil Bianco Antico Granite. Quarries saka India Bianco Antico Granite dumunung ing Negara India Rajasthan. materi wis krim latar putih karo vena coklat lan ireng cilik. Iki pilihan populer kanggo nggawe Kitchen Countertops ing Amerika Serikat lan Kanada karo Kali Putih Granite, Colonial Putih Granite, lan Alaska Putih Granite. Kita wis granit iki ayu ing slabs lan desain Kitchen Countertop. slabs sing amba lan cilik, nalika countertops duwe macem-macem ukuran lan profil pinggiran.

Bianco Antico Granite
Jeneng watu Antique Putih Granite
Uga kasebut
ukuran dhuwur slabs, Countertops
Rampung polesan
ulah Countertops Kitchen, Flooring, wall panel

Slabs saka Antique Putih Granite

Slabs saka Putih Granite iki kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

Apa sing ukuran dhuwur ing kothak?

Kothak granit iki sing digawe mung ing panyuwunan. Aku ora tetep Simpenan materi iki

Apa ukuran umum Countertops?

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

The Bianco Antico Granite punika granit putih populer, granit iki wis popularitas padha Alaska Putih, Colonial Putih, lan Kali Putih Granite. The Bianco Antico iku sawijining granit larang. Iki digawe saka Quartz lan Feldspar. Recovery ing quarry kurang, Empu prices lan Processing saka materi sing dhuwur. We nggawe slabs lan countertops ing granit ayu. Sampeyan bisa tuku Bianco Putih Granite karo Alaska Putih, Blue Dunes, Tropical Brown, Delictus and Brown Marinace granite.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Antique Putih Granite
price
USD 6.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-09-08T18:22:06+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: