Black Forest Granite

Black Forest Granite punika granit saka India. granit iki nduweni latar mburi peteng karo vena putih kang kaya net Spider. vena nugel kadang lan menehi dipikir saka alas peteng. granit iki wis akeh mirip susunan karo Paradisso Granite lan uga disebut minangka Silver Paradisso. granit iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, kothak tembok lan jogan. Iki quarried ing Karnataka State of India. Rega Black Forest Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Black Forest Granite Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Black Forest Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Black Forest Granite
Uga kasebut Forest Black Granite, Silver Paradisso,
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Black Forest Granite Slabs

Slabs Black Forest Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Black Forest Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • PCTBF24x12 https://flodeal.com/indian-granite/viscount-white/Polished nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • PCTBF24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • PCTBF12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • PTBF60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • PTBF60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • PTBF40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • PTBF60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Salajengipun, kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Black Forest Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Black Forest Granite pilihan populer kanggo Kitchen Countertops, granit iki uga dikenal minangka Silver Paradisso, Silver Waves, Pretoria Black Granite. Iki materi banget hard lan kuwat, kang njupuk polishing banget. Sampeyan bisa tuku granit iki karo Paradiso Bash Granite, Absolute Black Granite, Hassan Green Granite, Gading Brown Granite lan Viscount Putih Granite etc. granit iki wis diproses ing Bangalore.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Black Forest Granite
price
USD 4.5
Product Availability
Available in Stock
2018-05-15T10:26:28+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: