Black Galaxy Granite

Black Galaxy Granite punika granit populer saka India. watu alam nduweni latar mburi ireng peteng karo emas lan salaka cilik flecks kang menehi iku dipikir lintang ing Galaxy. Kutha iki uga disebut minangka star Galaxy Granite. Blackgranite iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, wall kothak jogan lan nggawe tabel tengah. Itne saka granit paling populer kanggo Kitchen Countertops. ing Flodeal, kita nyedhiyani kualitas dhuwur, Quality standar lan Premium Quality Tiles, Slabs lan Kitchen Countertops saka Black Galaxy Granite wholesale. produk watu alam iki sumadhiya nèng Kola polesan lan honed.

Black Galaxy Granite wis quarried ing Ongole ing distrik Prakasam Andhra Pradesh. granit rawuh ing kuwalitas beda. Rega Black Granite iki gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Black Galaxy Granite Countertops, Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Black Galaxy Granite
Jeneng Stone Black Galaxy Granite
Uga kasebut Star Galaxy Granite, Black Galaxie
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Slabs Black Galaxy Granite

Slabs granit populer iki kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Saliyane slabs, kita uga ndadekake kothak. Kothak saka Black Galaxy Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • BGPCT2412 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • BGPCT2424 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • BG PCT1212 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • BGPT60302 Tiles Polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • BGPT60402 Tiles Polesan 60x40x2 cm - On Order
  • BGPT40402 Tiles Polesan 40x40x2 cm - On Order
  • BGPT60602 Tiles Polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Black Galaxy Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm. Ana kothak mirah kasedhiya ing Black Galaxy Granite kang saka 1.8 cm ing kekandelan. kothak inggih populèr sanget ing nggawe jubin lan Countertops Kitchen. Kothak rega kurang sing 60x30x2 cm, kang digawe saka pamblokiran ukuran cilik. Akibaté nyuda biaya. Sampeyan bisa mbukak Granite iki karo Tan Brown Granite, Bulan Putih Granite, Jasmin Putih Granite lan Black Pearl Granite.

tuku Saiki

Black Galaxy Countertops

Salajengipun, kita uga duwe countertops. Ukuran dhuwur ing Countertops minangka ngisor:

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Pictures countertop

Black Galaxy Granite Kitchen Countertops

Black Galaxy Granite Migunakake

Countertops: Black Galaxy is a popular choice for Kitchen Countertops. Ing peteng countertops Black Colored karo specks Golden katon ayu banget karo kabinet putih lan ireng. Iki salah siji saka werna paling digunakake kanggo nggawe Kitchen countertops.

Flooring: Tiles of Black Galaxy Granite are popular for making Flooring. ing 2 kothak nglukis cm saka galaxy granit sing populer kanggo jogan. uga, slabs ukuran amba saka galaksi sing digunakake kanggo nggawe jogan ing sawijining. Iki werna dianjurake kanggo jogan ing wilayah Indore.

andha: Step Riser treads made of this Granite are very popular. andha iki karo pinggiran babak lan pinggiran alun bgt digunakake. Iki langkah risers kasedhiya siap.

Macem-macem lan gelar

Iki ora materi kosong ngalangi, wis macem-macem jinis jenis lan minangka saben variasi, prices sing mutusaké. Saka Block Raw saka Galaxy Granite, iku meh mokal kanggo langsung entuk pahargyan kanggo mangerteni prabédan kualitas. Sampeyan bisa duwe idea bab kualitas granit iki mung sawise tataran polishing. Kita bisa dhaftar granit Galaxy minangka ngisor :

Kualitas prabédan dening Galaxy Distribution

  • Roto-roto Mbagekke Galaxy
  • Unevenly Mbagekke Galaxy

Kualitas prabédan antarane garis ing Galaxy

  • Tanpa Line Clean Material
  • Salah Black Line katon saka bunder (baris sing bisa digabung)
  • Siji utawa loro Lines Black katon saka ngarep
  • Luwih saka rong Lines Black
  • Akeh orange Lines liwat pola

Quality prabédan dening ukuran Galaxy

  • Big Galaxy (brondong Galaxy)
  • Sedheng Size Galaxy
  • Size Galaxy cilik

Iki granit angel lan iku banget angel kanggo mriksa kualitas sadurunge papan nemu polishing. Sampeyan bisa tuku kabeh jinis Galaxy Granite karo kita. We kudu standar kualitas ing ngisor iki.

Standards Quality

Low Price Galaxy Granite:- Koleksi iki Galaxy Granite wis garis putih lan ireng. Ukuran Galaxy ing pola iki bisa dadi cilik utawa amba lan distribusi galaxy bisa salah siji roto-roto mbagekke utawa unevenly mbagekke. Yen sampeyan nggarap proyek komersial kanggo jogan ruangan utawa countertops, iki mbokmenawa pilihan sing paling apik kanggo proyek kuwi.

Sedheng diregani utawa Commercial:- The Commercial Galaxy has two black lines which can be visible till a distance. Jinis Galaxy Granite pilihan Popular kanggo nggawe menang Kitchen lan flooring kanggo sawijining.

Medium kanggo High diregani:- The Medium to high price Black Galaxy has a single Mergeable line, kang bisa katon saka bunder saka materi. The Galaxy bisa disebarake unevenly utawa Iku uga wis roto-roto mbagekke galaxy karo baris siji (katon saka mburi).

Star Price dhuwur Galaxy Granite:- High Price Galaxy Granite does not have any line or fissure. granit iki larang. The Galaxy Pola uga ora rata lan ukuran galaksi uga ukuran medium. Granit iki dianggep minangka Quality First uga wiwit kasedhiyan materi iki apik lan baris sumber bisa nggawe sing apik saka sumber material iki.

Premium Exclusive:- The premium exclusive is the top-end extra quality of the Star Galaxy. granit iki ora duwe jinis samubarang line ing pola. uga, Granit iki wis Big Size Galaxy ing pola. Iki Quality paling dhuwur, nanging kasedhiyan kurang lan regane larang banget.

Ngerti liyane babagan kualitas sampeyan bisa bukak Quality pengawasan saka Black Galaxy Granite.

Black Galaxy Granite Price

The Galaxy rega granit gumantung ukuran, kekandelan, Kola. Iki materi borongan lan regane beda ing macem-macem papan. granit iki asal saka Ongole, supaya regane Ongole beda saka rega ing Bangalore. kita duwe pabrik specialized ing Ongole kanggo nggawe Slabs lan Tiles.

Pitakonan Paling Sering!

Gunakake Polishing Pad saka 30,50,100,200,400,800,1500,3000 lan 5000 grit kanggo njaluk polishing apik.

Gunakake kualitas Shiner kayata Tenex, iki bakal nggawe materi shinier.

Gunakake watu resik apik utawa sampeyan bisa ngresiki karo gombal garing utawa udan.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 22 votes
Jeneng merek
Flodeal
Jeneng Product
Black Galaxy Granite
price
USD 4
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-10-19T12:09:09+00:00
%d bloggers kaya iki: