Blue Dunes Granite

Blue Dunes granit iku sawijining werna granit coklat Indian. Kutha iki uga dikenal minangka Azul Celeste Granite. Iki granit banget anyar lan wis entuk reputasi apik banget kanggo jogan lan Kitchen countertops. Ing wayahe kita nglereni granit iki ing 2 lan 3 kekandelan cm mung. Ing latar kang granit iki warnané ijo, karo dunes kaya pola. granit Iki pilihan becik kanggo countertops Kitchen elegan, wall panel, kothak jedhing, lan jogan. We sing nggawe granit iki ing papan, kothak lan ukuran pawon countertop ing 2 lan 3 kekandelan cm.

Blue Dunes Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Blue Dune Granite
Uga kasebut Sky Blue Granite
ukuran Cepak Slabs Random
Finishing polesan, disapu resik, Leathered

slabs

Slabs saka Blue Dunes Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm BDGS2
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm BDGS3

kothak

Kothak saka Blue Dunes Granite ora kasedhiya ing wayahe. Kita bisa nggawe kothak ing urutan.

Countertops

menang Counter saka Blue Dunes granit kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm BDGCT2
  • 27″x108″x3 cm BDGCT3

Blue Dunes Granite Migunakake

Blue dunes utawa Azul Celeste punika granit anyar lan iku digunakake ing aplikasi iki nduwé :

Countertops: Blue dunes has earned the reputation of an elegant countertop in very short time. The countertops 30″x110″ banget populer ing granit iki. Iki bisa digunakake karo cahya lan kabinet ngeculaké rodo peteng. The countertops kasedhiya ing macem-macem jinis profil pinggiran.

Flooring: Azul Celeste granite is widely used in flooring. Ing jogan rampung polish wis entuk popularitas kanggo wilayah amba. Iki mendhung lan pola dune granit. Pola ndadekake iku bisa nggunakake granit iki kanggo jogan kualitas.

wall Tiles: The granite can be used for wall tiles. kothak iki kasedhiya ing pemandangan-urutan.

Backsplash Tiles: The Backsplash granit iki digunakake ing sembarang werna granit countertop. Iki mbiru granit ijo, supaya sampeyan bisa nggunakake karo macem-macem jinis peteng lan granites ngeculaké.

Blue Dunes Granite Rampung

Dipuntedahaken finish kasedhiya ing granit iki

polesan

granit iki digunakake ing Rampung polesan kanggo Countertops Kitchen lan Flooring. Iki granit hard lan njupuk polishing banget. polishing wis rampung ing mesin Italia.

Honed Blue Dunes Granite

granit honed digunakake kanggo countertops Kitchen, wis kurang polishing / matte polishing lan ora duwe glaze a. Jinis iki rampung kanggo wong-wong sing ora seneng Kola gilap. Iki uga nonslippery rampung.

Rega Blue Dunes Granite

granit iki granit premium. Rega granit iki luwih dhuwur tinimbang paling saka Granite Indian. Rega saben kanggo Gangsaw papan saka watu iki 5$ kanggo 6$.

Bahan web : Blue Dunes Granite

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 7 votes
Jeneng merek
Flodeal
Jeneng Product
Blue Dunes
price
USD 4.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-03-20T14:03:49+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: