Colonial Putih Granite

Colonial Putih Granite punika kualitas premium granit putih-colored saka India. granit iki putih ing werna karo coklat cilik lan coklat garnets. Colonial Putih Granite iku salah siji saka pilihanipun disenengi kanggo Countertops Kitchen lan jogan. Ing werna banget padhang granit ayu iki ngidini Site kanggo nggunakake ing jogan saka wilayah rodo peteng. Iki quarried ing Tamil Nadu State in India. Colonial Putih Granite sumadhiya nèng slabs, kothak lan ukuran Kitchen Countertop. Sampeyan uga bisa supaya ukuran adat-digawe ing granit iki. Kasedhiyan granit iki apik banget. Processing saka kolonial Putih wis rampung biasane ing Bangalore lan wilayah toko.

Colonial White Granite
tuku Saiki
Jeneng watu Colonial Putih Granite
Uga kasebut
ukuran dhuwur slabs, Countertops, kothak, langkah, risers
Rampung polesan, flamed, Leathered, Lapatro
ulah Countertops Kitchen, Flooring, wall panel

Slabs saka kolonial Putih Granite

Sampeyan bisa tuku slabs saka kolonial Putih Granite ing ukuran ngisor:

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

Colonial Putih Granite Tiles

The Westin Putih Granite kothak digunakake kanggo tembok panel lan jogan. Sampeyan uga bisa nggunakake kothak ing nggawe Countertops Kitchen. Ing ngisor iki ukuran populer kasedhiya ing granit putih iki :

  • PCTCW24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • PCTCW24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • PCTCW12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • PTCW60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • PTCW60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • PTCW40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • PTCW60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

ukuran liyane

Yen sampeyan perlu ukuran ngarang kanggo syarat, sampeyan bisa email kita macem-macem ukuran lan kekandelan.

Colonial Putih Granite Countertops

Kita uga nggawe siyap nggunakake countertops ing granit iki. The countertops ora duwe nglereni saka sink, iki sing kosong Cut kanggo material ukuran. Nanging, yen perlu sink papan sampeyan bisa nulis kita ing alamat email kita karo rincian lan drawing.

Ingkang kalebet ukuran umum ing Colonial Putih Granite

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Rega Colonial Putih Granite

Iki medium kanggo materi diregani dhuwur. Rega saben kothak mlaku gumantung ukuran, kekandelan, lan kualitas materi. Ana jenis amba ing rega granit iki.

Colonial putih iku kualitas premium Putih Granite saka India. Sampeyan bisa nggunakake granit iki kanggo Countertops lan jogan Kitchen Panjenengan. granit Iki salah siji saka sing ngganteni kanggo Kashmir Putih Granite. Colonial Putih versi luwih padhang saka Kashmir Putih. granit iki katon ayu ing Pawon karo putih, Gray lan Brown Kabinet. Sampeyan bisa nggunakake backsplash saka kolonial Putih karo sembarang granit peteng utawa kolonial dhewe putih. Akèh wong sing duwe review positif babagan granit iki. Iku nonporous, kuwat, tahan panas, lan iku njupuk polishing apik banget.

Sampeyan bisa tuku putih kolonial ing slabs, kothak lan ukuran countertop saka kita. Sampeyan bisa nyampur granit iki ayu karo Absolute Black Granite, Kali Putih Granite, lan Indian Juparana Granite.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Colonial Putih Granite
price
USD 6
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock