French Green Granite

French Green Granite punika granit ijo Indian North. granit iki nduweni latar mburi cahya ijo karo kembang multicolored cilik. Iki uga disebut minangka Nosra Green Granite. granit iki wis akeh podho susunan Granite Indian lor liyane. granit iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, kothak tembok lan jogan. A granit mirah kang rawuh ing werna konsisten lan tektur. Iki banget migunani kanggo proyèk amba. Iki quarried ing Rajasthan State of India. The price of French Green Granite depends on the quality and variation of material. We export and manufacture Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak materi iki.

French Green Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone French Green Granite
Uga kasebut Nosera Green Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Slabs Green Prancis

Slabs Prancis Green Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak Prancis Green Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • FGPCT2412 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • FGPCT2424 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • FGPCT1212 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • FGPT60302 Tiles Polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • FGPT60402 Tiles Polesan 60x40x2 cm - On Order
  • FGPT40402 Tiles Polesan 40x40x2 cm - On Order
  • FGPT60602 Tiles Polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Perancis Green Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops Prancis Green Granite kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1stargray
kanthi jumlah ongko Rating
no rating adhedhasar 0 votes
Jeneng merek
Flodeal
Jeneng Product
French Green Granite
price
USD 3.15
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-03-15T06:05:51+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: