Hassan Green Granite

Hassan Green Granite punika granit ijo peteng saka India. granit iki konsisten ing werna lan tèkstur. Iki nduweni latar mburi ijo peteng karo star kaya tektur putih. Iki uga disebut star granit verde. granit iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, headstone, kothak tembok lan jogan. Iki quarried ing Karnataka State of India. Rega Hassan Green Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. We nggawe Hassan Green Granite in Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak.

Hassan Green Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Hassan Green Granite
Uga kasebut Verde Star Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

slabs

Slabs saka Hassan Green Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Hassan Green Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • Tiles polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • Tiles polesan 60x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 40x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Hassan Green Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1stargray
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Hassan Green Granite
price
USD 3.2
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-05-15T10:26:28+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: