Himalayan Blue Granite

Himalayan Blue iku sawijining Indian Blue and Brown Colored Granite. granit iki nduweni latar mburi colored biru coklat karo pola wavy colored semi. Quarries saka Himalaya Blue ana ing negara bagéyan India Maharashtra, nanging paling granit wis diproses ing Bangalore. The Himalayan Blue iku granit banget awet lan kuwat, iku njupuk polishing banget. Sampeyan bisa nggunakake granit iki ing Flooring utawa Wall panel, nanging ing Efesus sing paling populer ing granit iki Kitchen Countertops lan Memorials. Himalayan Blue medium diregani granit lan regane gumantung ing ukuran, kekandelan, jenis, lan pagawean.

Himalayan Blue Granite
Jeneng watu Himalayan Blue Granite
Uga kasebut Himalaya Blue
ukuran dhuwur slabs, Countertops, kothak, langkah, risers, Headstone
Rampung polesan, flamed, Leathered, Lapatro
ulah Countertops Kitchen, Flooring, wall panel, nisan

Himalayan Blue Granite Slabs

Himalayan Blue Granite nduweni rong jinis nglereni minangka saben ukuran pamblokiran, sampeyan tuku ukuran ing ngisor iki ing granit iki:

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

Kothak saka Himalaya Blue

Kothak digunakake kanggo gawé témbok panel lan jogan, ing ngisor iki ukuran umum kasedhiya ing Himalaya Biru

  • PCTHB24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • PCTHB24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • PCTHB12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • PTHB60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • PTHB60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • PTHB40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • PTHB60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Apa ukuran liyane kasedhiya?

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing granit iki karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Apa ukuran umum Countertops?

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Yen sampeyan are looking for a granit biru lan coklat sing kuwat kanggo jogan utawa Kitchen Countertops, ing Himalaya Blue Granite saka India iku pilihan sing paling apik. Jubin Himalayan Blue Granite banget nggilap lan kuwat ing alam. Iki Granite South Indian lan sampeyan bisa nyampur granit iki karo Absolute Black, Paradiso, Vizag Blue lan granit liyane saka Bangalore. Yen dibandhingake rega granit iki karo granit saka India, nerangake ing sawetara rega medium. Sampeyan bisa tuku slabs, kothak, Kitchen countertops, lan headstone ing Himalaya Blue Granite.

2018-09-10T11:48:23+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: