Gading Brown Granite

Gading Brown Granite punika granit werna ibas lan gadhing saka India. Ing latar mburi Gading coklat iku ibas utawa Gading werna karo vena coklat lan mega pinkish Golden. Iki uga disebut Sivakashi Gading lan Siva Gold granit. granit Iki salah siji saka granit paling populer saka India. Pola lan tektur saka granit iki banget elegan. It is quarried in Indian State of Tamil Nadu. This granite is exclusively available with us in slabs and tiles with premium quality. Rega Gading Brown gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Gading Brown Granite Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Ivory Brown Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Gading Brown Granite
Uga kasebut Sivakashi Gading, Siva Gold Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

slabs

Slabs Gading Brown Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak Gading Brown Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • Tiles polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • Tiles polesan 60x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 40x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Gading Brown Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm
2018-05-15T10:26:28+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: