Lavender Blue Granite

Lavender Blue Granite punika granit biru saka India. granit iki nduweni latar mburi biru karo struktur mendhung biru rodo peteng karo garnets coklat. granit Iki materi project lan wis digunakake ing proyèk kadosta Bandara, auditoriums. granit iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, kothak tembok lan jogan. Iki quarried ing Andrapradesh State of India. Rega Lavender Blue Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Lavender Blue Granite Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Lavender Blue Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Lavender Blue Granite
Uga kasebut Blue Lavender Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

slabs

Slabs saka Lavender Blue Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Lavender Blue Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • Tiles polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • Tiles polesan 60x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 40x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Lavender Blue Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Lavender Blue Granite
price
USD 3.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-05-15T10:26:28+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: