New Imperial Red Granite

New Imperial Red Granite punika abang populer jinis granit saka India. Iki uga dikenal minangka Ruby Red Granite. granit iki granit banget hard lan njupuk polishing banget. Ing latar mburi granit iki abang getih colored karo Ruby biru bali lan kembang kadhangkala kuning. Iki granit werna kerep digunakake kanggo nggawe langkah, risers, Countertops, lan jogan. Iki uga granit abang populer kanggo headstone. granit iki quarried ing Madhya Pradesh India. Iki materi project. granit iki didol ing Slabs saka ukuran counter lan Gangsaw Cut. The Imperial Red banget migunani kanggo Kitchen Countertops, kothak tembok lan jogan. Rega Imperial Red Granite gumantung ing ukuran, kualitas lan jenis saka materi. New Imperial Red Granite Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

New Imperial Red Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone New Imperial Red Granite
Uga kasebut Imperial Red, Jhansi Red, Chhatarpur Red
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, lathered
ulah Flooring, menang counter, wall Tiles

slabs

Slabs saka New Imperial Red Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka New Imperial Red Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • NIRPCT2412 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • NIRPCT2424 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • NIRPCT1212 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • NIRPT60302 Tiles Polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • NIRPT60402 Tiles Polesan 60x40x2 cm - On Order
  • NIRPT40402 Tiles Polesan 40x40x2 cm - On Order
  • NIRPT60602 Tiles Polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing New Imperial Red Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

New Imperial Red Granite Migunakake

Countertops: New granit abang Imperial digunakake kanggo nggawe Kitchen countertops lan flooring utamané. Countertops saka New Imperial abang banget sregep lan paling homeowner nganggo granit iki karo kabinet werna cahya. werna abang menehi Kitchen dipikir sregep.

Flooring: Ing jogan saka granit iki uga katon apik banget. Umumé, kothak granit iki digunakake kanggo nggawe jubin. Iki granit konsisten karo pola kembang padha. This is a project material and very much used for flooring in a large area. Big slabs gangsaw Motong saka New Imperial Red Granite uga digunakake kanggo nggawe jogan area gedhe.

wall Tiles: This granite is very much used in wall tiles as well. Konsistensi saka granit iki menehi homeowner pilihan kanggo nggunakake minangka kothak tembok lan Tiles Kitchen. Umumé, kothak saka 12'x12″ granit abang Imperial anyar digunakake kanggo kothak tembok lan kothak jedhing. granit iki menehi kothak wall dipikir sregep.

Headstone: This is one of the most used colors for making headstone.

Backsplash Tiles: New granit Red Imperial katon ayu karo granit putih utawa cahya colored granit countertops. Iki salah siji saka werna paling digunakake karo putih marmer utawa granit putih Kitchen Countertops.

andha: Steps and Risers of this granite are very popular in CIS, negara Eropah Wétan. Iki banget akeh digunakake ing nggawe andha.

sill jendhela: High quality polished New Imperial Red Granite is used for making Windows Sills. werna katon apik banget karo / windows colored kayu putih.

New Imperial Red Granite Rampung

Granit Red iki sumadhiya nèng pungkasaning ngisor

polesan

Polandia pungkasaning umum digunakake ing granit iki. Rampung Iki apik banget kanggo Kitchen Countertops, Flooring, wall panel, wall Tiles.

honed

Kola honed wis entuk popularitas ing saben watu alam, granit iki uga kasedhiya ing Finishing honed.

flamed

Flamed New Imperial Red Granite punika Rampung populer. Rampung iki digunakake kanggo jogan ruangan, wall panel.

Price New Imperial Red Granite

The New Imperial Red Granite punika granit premium. Rega granit iki ing medium ing kanggo granit rega dhuwur. Rega umum slabs Big Gangsaw ing 2 kekandelan cm watara 3.5$ kanggo USD 5.5$. Regane gumantung ukuran lan kekandelan.

Bahan web kanggo New Imperial Red Granite

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 6 votes
Jeneng merek
Flodeal
Jeneng Product
New Imperial Red Granite
price
USD 42
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-07-06T23:10:41+00:00
%d bloggers kaya iki: