New River Putih Granite

Ing kabeh New River Putih Granite lan Indian Putih Granite. Kang granit putih iku paling sought sawise granit kanggo nggawe countertops lan jogan. granit iki watu alam banget hard lan njupuk polishing apik banget. Reviews of River Putih Granite countertops lan slabs sing biasane positif. granit iki katon apik tenan karo putih uga lemantun peteng. Iki tingkat 1 Granit saka India. Which mean the availability of this granite is good. You can buy New River White Granite in slabs and tiles. granit iki nduweni latar mburi putih karo ombak werna abu-abu lan susunan werna abu-abu kadhangkala mendhung karo garnets coklat.

New River White Granite
Jeneng Stone New River Putih Granite
Uga kasebut Bangkok, Thunder Putih Granite
ukuran dhuwur slabs Random, kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, lathered
ulah Flooring, menang counter, wall Tiles

New River Putih Granite punika granit werna kerep digunakake kanggo nggawe langkah, risers, Countertops, lan jogan. Punika quarried ing Negara India Karnataka. Sampeyan bisa nggunakake granit iki nggae Kitchen Countertops, wall Tiles, lan Flooring. Rega River Putih Granite gumantung ing ukuran, kualitas, lan jenis saka materi. Sampeyan bisa tuku Countertops, Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 tilesfrom us.

slabs

Slabs saka New River Putih Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Kali Putih Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • RWPCT24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • RWPCT24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • RWPCT12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • RWPT60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • RWPT60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • RWPT40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • RWPT60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Bahan web

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
4 adhedhasar 5 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Kali Putih Granite
price
USD 5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-10-10T15:57:15+00:00
%d bloggers kaya iki: