Rosy Pink Granite

Rosy Pink Granite iku salah siji saka granit paling populer lan mirah saka Rajasthan. The Granite nduweni basis peteng Jambon karo kembang putih lan ireng. Iki granit banget ayu lan biasane digunakake ing pawon Countertops, Flooring, langkah, Risers lan backsplash. Ing Rosy Pink Granite wis quarried near Sirohi Rajasthan lan Processing wis rampung ing Jalore. granit Iki seragam, kurang larang lan gampang kanggo nggawe materi, amarga iki iki digunakake akeh banget ing proyek gedhe. We nggawe kothak, slabs, countertops, langkah risers lan kothak backsplash ing Rosy Pink Granite.

Rosy Pink Granite
Deals Best ing Rosy Pink
Jeneng watu Rosy Pink Granite
Uga kasebut Rosa Porinho Granite
ukuran dhuwur slabs, Countertops, kothak, langkah, risers, Backsplash
Rampung polesan, flamed
ulah Countertops Kitchen, Flooring, wall panel

Size Rosy Pink Slab

Slabs saka Rosy Pink kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Tiles of this pink Granite are available with us in following sizes :

  • RPPCT24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • RPPCT24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • RPPCT12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • RPPT60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • RPPT60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • RBPT40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • RPPT60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Apa ukuran liyane kasedhiya?

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Rosy Pink karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Apa ukuran umum Countertops?

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Rosy Pink punika granit pink ayu saka India. granit iki banget mirah ing prices lan banget akeh digunakake ing proyèk gedhe. Ing Rosy Pink ora duwe jinis samubarang impurities kayata pinholes lan garis (ing kalidad) lan iku malih kualitas pisanan konsisten granit. Iki granit banget hard lan njupuk polishing banget. Iku ora perlu sembarang jenis Resin utawa Shiner kanggo nambah kualitas Polandia. Sampeyan bisa nggunakake kothak ing 60x30x2 cm kanggo proyèk area gedhe uga. Yen sampeyan are looking kanggo tuku Rosy Pink Granite karo bahan liyane, sampeyan bisa mbukak karo Green Marble, Crystal Kuning, lan Desert Brown Granite.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
3.5 adhedhasar 3 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Rosy Pink Granite
price
USD 2
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-08-30T10:08:32+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: