Steel Gray Granite

Steel Gray iku werna granit werna abu-abu. Ing werna saka granit iki katon kaya baja lan tak jeneng saka iku. Iki Natural Stone Indian. granit wis cahya kanggo latar mburi peteng werna abu-abu karo kristal korek. Iki kembang katon kaya mutiara. Silver Pearl Granite iku jeneng alternatif kanggo Steel Gray. Iku granit Highly awet karo konsisten ing werna. Granit iki wis dikarepake domestik ageng lan amarga kanggo konsistensi ing werna lan struktur iki digunakake digunakake kanggo proyèk amba. Iki primly digunakake kanggo nggawe werna abu-abu Countertops Kitchen colored, kothak tembok lan jogan. Iki quarried ing Telangana State of India. Rega baja Gray Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. This granite is available with us in Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak.

Steel Grey Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Steel Gray Granite
Uga kasebut Gray Steel, Steel Gray Granite, Silver Pearl
ukuran dhuwur slabs Random, kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Slabs baja Gray Granite

Ingkang kalebet ing ukuran kita Cut ing Steel Gray Granite :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak baja Gray Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • SGPCT24X12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • SGPCT24X24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • SGPCT12X12Polished nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • SGPT60X30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • SGPT60X40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • SGPT40X40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • SGPT60X60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

We also make tiles of 18″x18″ and 400mm x 400mm calibrated tiles in this Granite with the thickness of 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Steel Grey granite is one of the most popular Indian granite in domestic as well as the International Market. granit iki katon banget ayu karo kabinet putih. Sampeyan bisa nggawe kualitas Kitchen Countertops saka granit peteng iki. Leather Finished Granite is a popular choice for modern Kitchen. Iki granit banget hard lan njupuk polishing banget. Amarga rega murah lan werna seragam lan pola, sampeyan bisa nggunakake granit iki ing proyèk gedhe kayata Airport, auditoriums Big, aula.

There is a very less variation in this Granite. Sampeyan uga bisa nggunakake ing Kitchen Countertops, wall panel, Tiles Kitchen, Large Area flooring. This grey granite is also available in Flamed, Lapatro, Disapu resik lan kulit Finishing. You can use different types of finishing in wall cladding and Pool Side Flooring. You can load this granite with Tan Brown Granite, Black Galaxy Granite, and Black Pearl Granite. We nggawe Tiles, slabs lan Kitchen Countertops in Steel Gray Granite.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 3 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Steel Gray Granite
price
USD 3
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-11-20T12:52:54+00:00
%d bloggers kaya iki: