Steel Gray Granite

Steel Gray punika granit werna abu-abu. Ing werna saka kembang Steel Gray katon kaya baja lan tak jeneng saka iku. Iki Granite Indian. granit wis cahya kanggo latar mburi peteng werna abu-abu karo kembang korek. Iki kembang katon kaya mutiara. Iki uga disebut Silver Pearl Granite. Ing baja abu-abu wis dikarepake domestik ageng lan amarga kanggo konsistensi ing werna lan struktur iki digunakake digunakake kanggo proyèk amba. Iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, kothak tembok lan jogan. Iki quarried ing Telangana State of India. Rega baja Gray Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Steel Gray Granite Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Steel Grey Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Steel Gray Granite
Uga kasebut Gray Steel, Steel Gray Granite, Silver Pearl
ukuran dhuwur slabs Random, kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Slabs baja Gray Granite

Ingkang kalebet ing ukuran kita Cut ing Steel Gray Granite :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak baja Gray Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • SGPCT24X12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • SGPCT24X24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • SGPCT12X12Polished nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • SGPT60X30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • SGPT60X40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • SGPT40X40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • SGPT60X60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake in Steel Gray Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Steel Gray granit iku salah siji saka granit paling populer ing domestik sarta Market International. The Steel werna abu-abu uga dikenal minangka Silver Pearl Granite ing pasar beda. Iki granit banget hard lan njupuk polishing banget. Iku biasane digunakake minangka materi project. granit punika mirah lan kasedhiya ing pola seragam. Ana jenis banget kurang ing Steel Gray Granite. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut ing Kitchen Countertops, wall panel, Tiles Kitchen, Large Area flooring. The Steel Grey is also available in Flamed, Lapatro, Disapu resik lan kulit Finishing. Jinis-jinis saka Kola bisa digunakake ing tembok panel lan Pool Side Flooring. We nggawe Tiles, slabs lan Kitchen Countertops in Steel Gray Granite.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Steel Gray Granite
price
USD 3
Product Availability
Available in Stock
2018-05-17T05:43:59+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: