Tan Brown Granite

Tan Brown Granite punika Tan coklat granit saka India. Ing latar mburi granit iki coklat peteng karo Chocolate lan kristal Tan colored. granit iki saka nagara India Telangana. A beautiful and sophisticated brown granite for use in home and office. Tan Brown Granite iku salah siji saka pilihanipun favorit kanggo nggawe Kitchen countertops, kothak jedhing wall, kothak pawon, lan jogan. Panggunaan utami Tan Brown ing Countertops Kitchen. Ana papat gudang kasedhiya ing Tan Brown granit ingkang nemtokaken prices. Tan Brown Granite Countertops, Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Tan Brown Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Tan Brown Granite
Uga kasebut Brown lan Tan Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

slabs

Slabs kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • TBPCT60x30 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • TBPCT60x60 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • TBPCT30x30 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • TBPT60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • TBPT60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - Ing Order
  • TBPT40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - Ing Order
  • TBPT60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - Ing Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Tan Brown Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Panganggone Tan Brown Granite

  • granit Countertops
  • Tiles Kitchen
  • Granit kanggo jogan
  • Tiles Floor Granite

Iki granit India Kidul banget kuwat, granit iki wis kaping Efesus. Sampeyan bisa tuku papan, kothak, lan countertops saka Tan Brown Granite saka kita.

Tan Brown Granite Review
Tan granit coklat antarane granites coklat paling misuwur metu ana. Nanging, it becomes very obvious that brown minerals which give this rock its name are far more varied in color than when seen from afar. Minangka mineral coklat arupi bab 50% kanggo 60% saka granites massa, iki nggawe efek sange. The brown spots can vary from nearly metallic copper brown in color through to dark chocolate brown in some sections. Browns rodo peteng sing umum kurang umum, lan munculé sakabèhé bakal dadi saka coklat tembaga cahya umume.

The darker browns simply accentuate the already spectacular color. Sawise sampeyan cukup cedhak watu sing bakal kombinasi coklat lan ireng ing parang. Depending upon how a notice that there are tiny little quartz crystals embedded in segments that stone was polished some of. Padha temtunipun bakal menehi sumorot sethitik utawa barang cemlorot nalika rohé cahya gumilap mati saka lumahing. Tanpa quartz Tan granit coklat bisa dadi sethitik banget peteng lan kiat sanget kanggo akeh raos bangsa, so it’s a little too dark and overpowering for many peoples tastes, supaya. Wonten sing Saliyane sethitik gedhe kanggo watu gedhe iki. Sampeyan bisa uga sok-sok golek papan kang pancene ora akèh jenis ing Mineral isi watu.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 10 votes
Jeneng merek
Flodeal
Jeneng Product
Tan Brown Granite
price
USD 3.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-09-01T16:10:07+00:00
%d bloggers kaya iki: