Tiger Kulit Granite

Tiger Kulit Granite punika North India Granite. granit iki utamané dipigunakaké kanggo jogan, countertops lan kothak wall. Tekstur granit iki kaya kulit macan lan Empu iku wis tak jeneng saka macan. granit iki wis coklat / Orange / latar mburi abang karo ombak ireng ing pola. Iki quarried ing Rajasthan State of India. granit rawuh ing kuwalitas beda. Rega Tiger Kulit Granite gumantung ukuran, kualitas lan jenis saka materi. Tiger Granite Kulit countops, Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Tiger Skin Granite
Nyekel menehi hasil paling!
Jeneng Stone Tiger Kulit Granite
Uga kasebut Tiger Red Granite, Kulit Red Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Tiger Granite Kulit Slabs

Slabs saka Tiger Kulit Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Tiger Kulit Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • TSPCT24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • TSPCT24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • TSPCT12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • TSPT60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • TSPT60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • TSPT40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • TSPT60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Tiger Kulit Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Tiger Kulit iku granit banget hard saka India. granit iki quarried ing Negara India Rajasthan. Quarries saka Tiger Kulit dumunung ing Jalore District Rajasthan. Granit iki pilihan populer kanggo Kitchen Countertops, Flooring, Wall panel lan Worktops. We nggawe slabs, kothak, lan Kitchen Countertops ing granit ayu. Kang North Indian Granite, iku bisa dimuat karo Fantasy Brown Granite, Alaska Putih Granite, Desert Brown Granite lan Crystal Kuning Granite.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Tiger Kulit Granite
price
USD 3.1
Product Availability
Available in Stock
2018-05-19T12:12:36+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: