Verde Marina Granite

Verde Marina Granite punika granit cahya colored. granit iki nduweni latar mburi abu-abu cahya ijo karo liyane rodo peteng lan pola mendhung korek. granit iki wis akeh mirip susunan karo Viscount Putih Granite. Iki primly digunakake kanggo Kitchen Countertops, kothak tembok lan jogan. Iki granit sethitik luwih murah lan duwe werna elegan lan pola. Iki bisa digunakake ing proyèk Big. Punika quarried ing Kuppam area Karnataka State in India. Kutha iki uga disebut Kuppam Green Granite. Rega Verde Marina Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Verde Marina Granite Countertops , Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Verde Marina Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Verde Marina Granite
Uga kasebut Kuppam Green Granite
ukuran dhuwur slabs Random , kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Verde Marina Granite Slabs

Slabs saka Verde Marina Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Verde Marina Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • Tiles polesan 60x30x2 cm - Stock Siap
  • Tiles polesan 60x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 40x40x2 cm - On Order
  • Tiles polesan 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Verde Marina Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Counter menang kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1stargray
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Verde Marina Granite
price
USD 3.00
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-05-15T10:26:29+00:00
%d bloggers kaya iki: