Viscon Putih Granite

Viscon White Granite or Viscont White or sometimes called Silver Cloud Granite is a white granite from India. Wis latar putih banget padhang lan vena rodo peteng lan struktur mendhung. Arang-arang granit iki nerangake karo struktur mendhung liyane saka vena. Iki granit putih banget elegan lan rega saka granit iki ora akeh larang. granit iki ditemokake ing negara bagéyan India Karnataka. Iku banget migunani ing nggawe countertops, Tabel tengah, kothak tembok lan kothak jedhing. Rega Viscon Putih Granite gumantung ing kualitas lan jenis saka materi. Viscon Putih Granite countertops, Slabs lan 24×24, 12×12, 18×18 kothak kasedhiya karo kita.

Viscon White Granite
tuku Saiki
Jeneng Stone Viscon Putih Granite
Uga kasebut Viskont Putih, Silver Cloud Granite, Viscont Putih
ukuran dhuwur slabs Random, kothak, slabs counter
Rampung polesan, flamed, Leathered
ulah Flooring, Countertops, wall Tiles

Viscon Putih Granite Slabs

Slabs saka Silver Cloud Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Slabs Counter polesan 2 & 3 cm Jembar 65 cm nganti x Length 180 cm kanggo 300 cm
  • Slabs Gangsaw polesan 2 & 3 cm Jembar 170 cm nganti x Length 280 cm kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Viscon Putih Granite kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • PCTVW24x24 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Granite Tiles)
  • PCTVW24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Granite Tiles)
  • PCTVW12x12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Granite Tiles)
  • PTVW60x30 polesan Tiles 60x30x2 cm - Stock Siap
  • PTVW60x40 polesan Tiles 60x40x2 cm - On Order
  • PTVW40x40 polesan Tiles 40x40x2 cm - On Order
  • PTVW60x60 polesan Tiles 60x60x2 cm - On Order

Kita uga nggawe kothak 18 "x18" lan 400mm x 400mm kothak nyelarasake ing Viscon Putih Granite karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm
  • 27"X108" x3 cm

Viscon Putih Granite utawa Silver Cloud Granite minangka materi jenis medium. Iki cocok kanggo nggawe Countertops Kitchen, kothak Backsplash, Floors lan tembok panel. granit lan nduwèni pola mendhung lan katon nggumunke ing buku dicocogaké jogan lan tembok panel. Kasedhiyan granit iki apik banget lan bisa digunakake ing proyèk amba. granit iki bisa dituku karo Gading Brown Granite, Red Multicolor Granite lan granit liyane saka wilayah Bangalore.

Uga yen sampeyan are looking kanggo proyek jogan karo kombinasi granit putih lan ireng, sampeyan bisa tuku Absolute Black Granite ing wadhah padha karo Viscon Putih Granite.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Viscon Putih Granite
price
USD 3.25
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-06-04T16:05:17+00:00
%d bloggers kaya iki: