aquamarine Marble

Aquamarine Marble punika marmer ibas saka India. Iki nduweni latar mburi ibas karo vena salib werna ireng lan werna abu-abu. marmer iki uga dikenal minangka Katni Beige marmer. marmer iki quarried ing Katni near Jabalpur ing negara bagéyan India MP. Iki marmer apik banget lan konsisten lan umume digunakake minangka jogan. There are not much quarries of this marble. We produce this beige marble in Slabs.

aquamarine Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone aquamarine Marble
Uga kasebut Katni Beige, Katani marmer
ukuran Cepak Slabs Random
Finishing polesan, unpolished

slabs

Slabs saka Aquamarine Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm KBMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm KBMS2

kothak

Kothak saka Aquamarine Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – KBMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – KBMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – KBMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -KBMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -KBMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -KBMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -KBMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Aquamarine Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Aquamarine Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm FGMCT2
  • 27″x108″x3 cm FGMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1stargray
kanthi jumlah ongko Rating
no rating adhedhasar 0 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
aquamarine Marble
price
USD 3
Kasedhiyan Product
Pre-Order Only
2018-04-27T02:42:48+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers kaya iki: