Banswara Putih Marble

Banswara Putih Marble punika marmer putih ayu karo vena kain. marmer iki quarried ing Banswara near Udaipur. Iki marmer populer ing pasar domestik dienggo ing jogan. Iku marmer putih banget padhang. Ing latar mburi Banswara Putih marmer banget padhang lan vena kang nugel kain utawa abu-abu. We nggawe slabs, kothak lan ukuran Motong ing marmer iki. Iki pilihan populer kanggo rega kurang jogan marmer putih. Iku watu rélatif alus lan akeh banget populer ing nggawe monumen lan item kerajinan.

Banswara White Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Banswara Putih Marble
Uga kasebut urat Cream, Indian Carrara
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, unpolished

slabs

Slabs saka Banswara Putih Marble kasedhiya kanthi us ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm BWMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm BWMS3

kothak

Kothak saka Banswara Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – BWMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – BWMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – BWMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -BWMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -BWMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -BWMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -BWMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ and 400mm x 400mm calibrated tiles in Banswara White Marble with thickness of 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Banswara Putih Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm BWMCT2
  • 27″x108″x3 cm BWMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Banswara Putih Marble
price
USD 1.5
Product Availability
Available in Stock
2018-04-27T02:49:54+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: