Bruno Putih Marble

Bruno Putih Marble punika marmer putih saka India. marmer wis latar putih klawu karo susunan mendhung ireng. uga, wis garis abu-abu abot ing lumahing putih sing ndadekake kelangan lan atraktif. marmer iki quarried ing negara bagéyan India Rajasthan. Iki marmer apik banget lan konsisten lan umume digunakake minangka jogan uga kanggo pawon countertops. We gawé marmer putih iki ing Slabs Tiles lan ukuran Kitchen Countertop.

Bruno White Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Bruno Putih Marble
Uga kasebut
ukuran Cepak Slabs Random
Finishing polesan, unpolished

slabs

Slabs Bruno Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm BWMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm BWMS2

kothak

Kothak Bruno Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – BWMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – BWMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – BWMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -BWMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -BWMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -BWMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -BWMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Bruno Putih Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops Bruno Putih Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm BWMCT2
  • 27″x108″x3 cm BWMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 1 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Bruno Putih Marble
price
USD 3.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-09-09T21:43:03+00:00
%d bloggers kaya iki: