Fantasi Brown Marble

Fantasi Brown Marble punika marmer coklat lan putih saka India. sampeyan uga bisa nelpon iku Fantasy Brown Granite utawa Quartzite, nanging alam watu iki marmer dolomitic. Fantasi Brown marmer wis latar putih utawa coklat karo coklat / klawu tektur mendhung.

Sampeyan bisa nggunakake Fantasy Brown marmer ing nggawe Kitchen countertops karo kothak backsplash marmer, granit utawa slatestone. Kanggo katon Elegant, sampeyan bisa nggunakake lemantun peteng utawa werna abu-abu utawa lemantun putih karo countertops saka Fantasi Brown.

Sampeyan bisa tuku Fantasy Brown ing Polesan, Leathered lan honed. Punika quarried ing Negara India Rajasthan. We nggawe slabs, kothak lan countertops Kitchen in marmer iki.

Rega Fantasy Brown marmer watara 4$ to5 $ per mèter persegi FOB Indian Port.

Fantasy Brown Marble Granite
Jeneng Stone Fantasi Brown Marble
Uga kasebut Fantasi Brown Granite, Fantasi Brown Quartzite
ukuran Cepak Slabs Random
Finishing polesan, unpolished

Fantasi Brown Picture Gallery

Marble Slabs Fantasy Brown

Slabs saka Fantasi Brown Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm FBMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm FBMS2

kothak

Sampeyan bisa tuku kothak saka Fantasi Brown ing ngisor ukuran karo Kola beda :

  • FBMCB24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble)
  • FBMCB24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble)
  • FBMCB-12×12 Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble)
  • FBMPT60x30 Tiles Polesan 60x30x2 cm –
  • FBMPT60x40 Tiles Polesan 60x40x2 cm –
  • FBMPT40x40 kothak Polesan 40x40x2 cm –
  • FBMPT60x60 Tiles Polesan 60x60x2 cm –

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Fantasy Brown Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Marble Countertops Fantasy Brown

Countertops saka Fantasi Brown kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm FBMCT2
  • 27″x108″x3 cm FBMCT3

Pictures countertop

Fantasi Brown Kitchen Countertop

Fantasi Brown Marble iku salah siji saka bahan paling populer kanggo nggawe Countertops Kitchen, jogan lan backsplash kothak saka India. Iki banget akeh digunakake minangka materi jogan ing India. Pola saka marmer ngidini fabricator lan homeowner nggunakake kanggo nggawe macem-macem jinis pola kanggo jogan. Sampeyan bisa tansah njaluk materi buku dicocogaké, supaya iku gampang kanggo sampeyan kanggo nggunakake ing jogan lan wall panel. materi iki akeh banget digunakake ing nggawe countertops uga. Saben papan bisa digunakake kanggo countertops dawa nganti 110 inci. linapis marmer iki bisa dimuat bebarengan karo River Blue Marble, Bruno Putih Marble, lan Mercury Black marmer. We sing Produsèn lan exporter saka Fantasi Brown anjog saka India. Sampeyan bisa ngimpor kualitas Fantasy Brown ing Slab, kothak, lan Kitchen Countertop ukuran saka kita.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
4.5 adhedhasar 25 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Fantasi Brown Marble Granite
price
USD 3.85
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-09-24T18:04:22+00:00
Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: