Fantasi Putih Marble

Fantasi Putih Marble iku jenis ngeculaké korek saka Fantasi Brown Marble. Iki materi sing padha Fantasy Brown Marble (AKA Fantasy Brown Granite). Ing latar mburi marmer iki banget cahya colored karo mega lan ombak werna pink lan coklat . marmer iki quarried ing negara Rajasthan lan wis pikantuk reputasi apik banget kanggo kang pilihan populer kanggo countertop pawon modern ing market US. We nggawe kothak , slabs, langkah, risers lan countertop ing Fantasy Putih Marble.

tuku Saiki
Jeneng Stone Fantasi Putih Marble
Uga kasebut Cahya Fantasy Brown Marble
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, disapu resik

slabs

Slabs saka Fantasi Putih Marble kasedhiya kanthi us ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm FWMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm FWMS3

kothak

Kothak saka Fantasi Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24× 12 Tiles Marble) - FWMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24× 24 Tiles Marble) - FWCMB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12× 12 Tiles Marble) - 12 × 12-FWMCB
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -FWMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -FWMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -FWMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -FWMPT60x60

We also make tiles of 18″x18″ and 400mm x 400mm calibrated tiles in Fantasy White Marble with thickness of 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops Spider Fantasy Putih Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27"X108" x2 cm FWMCT2
  • 27"X108" x3 cm FWMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
no rating adhedhasar 0 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Fantasi Putih Marble
2018-09-09T21:43:02+00:00
Price List
Kirim
%d bloggers kaya iki: