Ice Putih Marble

Ice marmer putih iku sawijining marmer eksklusif saka Flodeal. neker karo latar putih lan ombak nglukis werna abu-abu. marmer iki quarried ing Negeri Terengganu. Lampu marmer colored ayu kanggo padhang Flooring utawa Kitchen countertops. marmer iki marmer banget hard ing alam lan njupuk polish banget. kita Cut marmer iki ing kothak, slabs, countertops lan Cut liyane kanggo ukuran.

Ice Putih Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Ice Putih Marble
Uga kasebut
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, disapu resik, honed

slabs

Slabs of Ice Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm IWMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm IWMS3

kothak

Kothak saka Ice Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – IWCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – IWCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – IWCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -IWPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -IWPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -IWPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -IWPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing marmer karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops of Ice Putih Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RGDMCT2
  • 27″x108″x3 cm RGDMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Ice Putih Marble
price
USD 3.25
Product Availability
Available in Stock
2018-04-27T02:52:06+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: