Jade Green Marble

Jade Green Marble utawa peteng Forest Green marmer iki marmer ijo banget peteng. It is quarried near Udaipur , Rajasthan. linapis marmer iki uga kondhang minangka Verde Jade. Iki marmer premium lan materi populer banget populer ing negari kayata Indonesia lan Thailand. Marble iki unik kanggo India. Ing Flodeal Inc. kita gawé Marble iki Green ing slabs, kothak, counter menang, langkah risers lan nglereni project spesialisasine liyane. marmer iki digunakake kanggo nggawe kualitas premium countertops Kitchen, Floorings lan benchtops.

tuku Saiki
Jeneng Stone Jade Green Marble
Uga kasebut ijo Jade
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, unpolished, disapu resik

slabs

Slabs Jade Green Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm FGMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm FGMS2

kothak

Kothak Jade Green Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – JGMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – JGMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – JGMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -JGMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -JGMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -JGMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -JGMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Jade Green Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops Jade Green Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm JGMCT2
  • 27″x108″x3 cm JGMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Jade Green Marble
price
USD 1.5
Product Availability
Available in Stock
2018-05-17T05:13:40+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: