Jaisalmer Gold Marble

Jaisalmer Gold Marble iku sawijining Kapur marmer Indian. Iki marmer kuning emas. Punika quarried ing wilayah Jaisalmer supaya jeneng iku entuk saka panggonan kono iku wis quarried. Iki Golden marmer kosong colored. Iki banget akeh digunakake ing panel, Monumèn lan jogan. Iki uga watu apik banget kanggo jogan. We make the marble in Slabs and tiles with Polished, Kola honed lan Sandblasted. Ana benteng manu lan kraton sing digawe saka watu iki.

Jaisalmer Gold Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Jaisalmer Gold Marble
Uga kasebut Desert Gold Marble
ukuran Cepak Slabs Random
Finishing polesan, unpolished

slabs

Slabs saka Jaisalmer Gold Marble kasedhiya kanthi us ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm JGMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm JGMS2

kothak

Kothak saka Jaisalmer Gold Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – JGMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – JGMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – JGMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -JGMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -JGMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -JGMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -JGMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing marmer emas iki karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Jaisalmer Gold Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm JGMCT2
  • 27″x108″x3 cm JGMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 2 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Jaisalmer Gold Marble
price
USD 1.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-04-27T02:56:33+00:00
%d bloggers kaya iki: