Lady Onyx Marble

Lady Onyx Marble iku sawijining Soapstone marmer Indian. Iki banget hard lan padha Onyx. linapis marmer iki uga kondhang minangka Indian Onyx. Iki marmer premium terjangkau lan banget populer ing Eropah, Afrika , Amerika Serikat, Federasi Rusia lan Timur Tengah. Marble iki unik kanggo India. Ing Flodeal Inc. kita gawé Lady Onyx Marble in slabs, kothak, counter menang, langkah risers lan nglereni project spesialisasine liyane.

Lady Onyx Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Lady Onyx Marble
Uga kasebut Indian Onyx, Alba Chiara
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Cut kanggo ukuran, Risers langkah
Finishing polesan, unpolished, disapu resik

slabs

Slabs saka Lady Onyx Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm LOMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm LOMS2

kothak

Kothak marmer ijo iki kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – LOMCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – LOMCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – LOMCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -LOMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -LOMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -LOMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -LOMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Lady Onyx Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Lady Onyx marmer kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm LOMCT2
  • 27″x108″x3 cm LOMCT3
ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
no rating adhedhasar 0 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Lady Onyx
price
USD 2.9
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-04-27T02:47:47+00:00
%d bloggers kaya iki: