Mercury Black Marble – Silver Wave Marble

Mercury Black Marble punika Black lan White marmer from India. Iki nduweni latar mburi ireng peteng karo vena salib werna putih. marmer iki uga dikenal minangka Matrix Black marmer. marmer iki quarried ing negara bagéyan India Rajasthan. Iki marmer apik banget lan konsisten lan umume digunakake minangka countertops Kitchen. Ing Flodeal kita Cut slabs lan kothak marmer ireng ayu saka India.

Mercury Black Marble Silver Wave Marble
Jeneng Stone Mercury Black Marble
Uga kasebut Silver Wave Marble
ukuran Cepak Slabs Random, kothak
Finishing polesan, unpolished, kulit

Mercury Black Marble – Slabs Marble Silver Wave

Slabs iki Marble Silver Wave kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm MBMS2 – Jembar 160 kanggo 200 cm x Length 280 kanggo 320 cm
  • Polesan Random Slabs 3 cm MBMS2 – Jembar 160 kanggo 200 cm x Length 280 kanggo 320 cm

kothak

Kothak saka Mercury Black Marble utawa Silver Wave Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • MBMCB24x12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) –
  • MBMCB24x24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) –
  • MBMCB-12×12 Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) –
  • MBMPT60x30 Tiles Polesan 60x30x2 cm –
  • MBMPT60x40 Tiles Polesan 60x40x2 cm –
  • MBMPT40x40 Tiles Polesan 40x40x2 cm –
  • MBMPT60x60 Tiles Polesan 60x60x2 cm –

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Silver Wave Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Mercury Black Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm MBMCT2
  • 27″x108″x3 cm MBMCT3

The Mercury Black utawa Silver Wave Marble iku sawijining marmer ireng banget. Iki quarried cedhak kutha Rajnagar. Nglereni lan Processing rampung ing Udaipur. neker sing dipilih apik banget kanggo tembok panel lan Kitchen Countertops. linapis marmer iki bisa dimuat karo Mercury Putih Marble, Fantasi Brown Marble, Fantasi Putih Marble lan Blue Dunes Granite. Sampeyan bisa tuku mbukak wadhah kebak Mercury ireng utawa sampeyan bisa gabungke sing karo bahan.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
4.5 adhedhasar 2 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Mercury Black Marble Silver Wave
price
USD 3.5
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-07-12T14:46:19+00:00
%d bloggers kaya iki: