Opal Putih Marble

Opal Putih Marble punika marmer putih liyane saka Flodeal. marmer iki marmer serpentine lan njupuk polish banget. The Opal putih nduweni latar mburi putih warnané padhang karo garis ireng lan ijo tipe kemiri garnets. marmer iki quarried ing negara Rajasthan. Umumé kita Cut marmer iki ing 3 kekandelan cm. marmer iki pilihan banget kanggo Countertops Kitchen lan jogan. neker katon apik tenan karo lemantun ngeculaké rodo peteng.

Opal White Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Opal Putih Marble
Uga kasebut Andhi karaoke, karaoke Green
ukuran Cepak Slabs Random, Countertops
Finishing polesan

slabs

Slabs saka Opal Putih Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm OWMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm OWMS3

kothak

Tiles of Opal White Marble are available with us in following sizes , kothak iki stock siap ora dhuwur lan Cut ing urutan mung:

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) – OWCB24x12
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) – OWCB24x24
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) – OWCB-12×12
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -OWPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -OWPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -RGDPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -RGDPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Opal Putih Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops of Opal White Marble are available in following sizes :

  • 27″x108″x2 cm OWMCT2
  • 27″x108″x3 cm OWMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Opal Putih Marble
price
USD 3.75
Product Availability
Available in Stock
2018-04-27T02:53:21+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: