Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown Marble punika marmer endah ayu saka India. Wis werna-werna mbandingake saka coklat lan werna abu-abu karo coklat semu abang jero unik lan logat saka veining putih ing lumahing sing meh podho kaya wit cabang. marmer iki uga dikenal minangka Bidasar Brown marmer. marmer iki quarried ing negara Rajasthan ing India. A marmer apik banget kanggo Wall panel, kothak jedhing lan jogan. Bab iki wektu iki digunakake minangka jogan uga kanggo jedhing lan pawon countertops. We gawé Marble Rainforest Brown ing Slab, kothak lan ukuran countertop.

Rainforest Brown Marble
Jeneng Stone Rainforest Brown Marble
Uga kasebut Bidasar Brown
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Countertops
Finishing polesan, disapu resik, Leathered

slabs

Slabs saka Rainforest Brown Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm RFBMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm RFBMS3

kothak

Kothak saka Rainforest Brown Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • PCT24X12 polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) –
  • PCT24X24 polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) –
  • PCT12X12 polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) –
  • PT60X30 Tiles Polesan 60x30x2 cm -RFBMPT60x30
  • PT60X40 Tiles Polesan 60x40x2 cm -RFBMPT60x40
  • PT40X40 Polished Tiles 40x40x2 cm -RFBMPT40x40
  • PT60X60 Tiles Polesan 60x60x2 cm -RFBMPT60x60

The Rainforest Brown Marble Tiles sing biasane digunakake minangka panel tembok ing Indoor area lan jedhing kothak. Jedhing saka Rainforest Brown katon ayu. Ing wilayah Indoor liyane, wong nganggo Antique Tiles materi iki.

Countertops

Countertops saka Rainforest Brown Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RFBMCT2
  • 27″x108″x3 cm RFBMCT3

The Rainforest Brown iku sawijining materi eksklusif saka India, iku tekane ing Thar sepi Rajasthan. Ing latar mburi coklat lan vena katon kaya lukisan. saben blok marmer iki unik ing pola lan struktur. materi kasedhiya ing Slabs, Kothak lan ukuran Countertop karo Polesan lan Antique (disapu resik) Kola.

ringkesan
gambar produk
Pengarang Rating
1star1star1star1star1star
kanthi jumlah ongko Rating
5 adhedhasar 4 votes
Jeneng merek
Flodeal Inc
Jeneng Product
Rainforest Brown Marble
price
3.35 USD
Kasedhiyan Product
Kasedhiya ing Stock
2018-07-26T10:02:15+00:00
%d bloggers kaya iki: