Rainforest Brown Marble

Rainforest Brown Marble punika marmer endah ayu saka India. Wis werna-werna mbandingake saka coklat lan werna abu-abu karo coklat semu abang jero unik lan logat saka veining putih ing lumahing sing meh podho kaya wit cabang. marmer iki uga dikenal minangka Bidasar Brown marmer. marmer iki quarried ing negara Rajasthan ing India. A marmer apik banget kanggo Wall panel, kothak jedhing lan jogan. Bab iki wektu iki digunakake minangka jogan uga kanggo jedhing lan pawon countertops. We gawé Marble Rainforest Brown ing Slab, kothak lan ukuran countertop.

Rainforest Brown Marble
tuku Saiki
Jeneng Stone Rainforest Brown Marble
Uga kasebut Bidasar Brown
ukuran Cepak Slabs Random, kothak, Countertops
Finishing polesan, disapu resik, Leathered

slabs

Slabs saka Rainforest Brown Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan Random Slabs 2 cm RFBMS2
  • Polesan Random Slabs 3 cm RFBMS3

kothak

Kothak saka Rainforest Brown Marble kasedhiya karo kita ing ukuran ngisor :

  • Polesan nyelarasake 610x305x10 mm (24×12 Tiles Marble) –
  • Polesan nyelarasake 610x610x12 mm (24×24 Tiles Marble) –
  • Polesan nyelarasake 305x305x10 mm (12×12 Tiles Marble) –
  • Tiles polesan 60x30x2 cm -RFBMPT60x30
  • Tiles polesan 60x40x2 cm -RFBMPT60x40
  • Tiles polesan 40x40x2 cm -RFBMPT40x40
  • Tiles polesan 60x60x2 cm -RFBMPT60x60

Kita uga nggawe kothak 18″x18″ lan 400mm x 400mm nyelarasake kothak ing Rainforest Brown Marble karo kekandelan saka 20 mm lan 10 mm.

Countertops

Countertops saka Rainforest Brown Marble kasedhiya ing ukuran ngisor :

  • 27″x108″x2 cm RFBMCT2
  • 27″x108″x3 cm RFBMCT3
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Flodeal Inc
Product Name
Rainforest Brown Marble
price
3.35 USD
Product Availability
Available in Stock
2018-05-17T08:31:58+00:00
Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: